Facebook Pixel Τελείωσε η τιμωρία του Μέσι - Παίζει κανονικά στα προκριματικά με Αργεντινή!
| 2020-09-11 09:10:00

Τελείωσε η τιμωρία του Μέσι - Παίζει κανονικά στα προκριματικά με Αργεντινή!

Sportdog Team
Τελείωσε η τιμωρία του Μέσι - Παίζει κανονικά στα προκριματικά με Αργεντινή!

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να παίξει στον πρώτο προκριματικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου με την Αργεντινή τον επόμενο μήνα, καθώς έχει παρέλθει ο χρόνος, σχετικά με την τιμωρία του από το περυσινό Copa America, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA).

Ο άσος της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα μετά την αποβολή του στον αγώνα με τη Χιλή και επρόκειτο να «ξεχρεώσει» την ποινή του, χάνοντας τον προκριματικό αγώνα της Αργεντινής έναντι του Ισημερινού που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Μπουένος Άιρες στις 8 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ο Κλαούντιο Τάπια, είπε ότι συνομίλησε με το πρόεδρο της συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου Νότιας Αμερικής (CONMEBOL), Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος «επιβεβαίωσε ότι ο Μέσι είναι σε θέση να παίξει», όπως ανέφερε στο twitter η AFA.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα μετά από σύγκρουση με τον Γκάρι Μεντέλ και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι το τουρνουά είχε... προγραμματισθεί υπέρ της οικοδέσποινας Βραζιλίας, που νίκησε την Αργεντινή σε ένα αμφιλεγόμενο ημιτελικό στο δρόμο της για να διεκδικήσει τον τίτλο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags