Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με τόσα πάει στη Nova ο ΠΑΟ – Το τρελό συμβόλαιο Εμβιλά – Έπεισε Σεμέδο ο Μαρτίνς!
| 2020-09-11 17:52:00

Με τόσα πάει στη Nova ο ΠΑΟ – Το τρελό συμβόλαιο Εμβιλά – Έπεισε Σεμέδο ο Μαρτίνς!

Του Αδέσποτου
Με τόσα πάει στη Nova ο ΠΑΟ – Το τρελό συμβόλαιο Εμβιλά – Έπεισε Σεμέδο ο Μαρτίνς!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Παρασκευή λοιπόν, στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr υπήρξε ρεπορτάζ για τις συζητήσεις Παναθηναϊκού – Nova για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, για τη… χρυσή συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Γιαν Εμβιλά, αλλά και για τη συνάντηση Μαρτίνς – Σεμέδο που άλλαξε τα δεδομένα για τον Πορτογάλο στόπερ.

Διαβάστε τα κυριότερα θέματα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

* Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η μοναδική ομάδα της Superleague, που δεν έχει συμβόλαιο με τη NOVA. Για να τα βρουν οι δύο πλευρές, θα πρέπει το Τριφύλλι να πάρει τα χρήματα που δίνει… περίπου το συνδρομητικό σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μαζί, με τα εφικτά μπόνους, φτάνει οκτώ εκατομμύρια, ενώ η Ένωση έχει εγγυημένο συμβόλαιο στα 6.5 εκατ. ευρώ.

* Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Γιαν Εμβιλά. Εξαρχής ήθελε κλειστό τριετές ο Γάλλος άσος, ο Ολυμπιακός έδινε 2+1, αλλά τελικά του έκανε το χατίρι για να τον… πάρει με το μέρος του και έτσι να τον έχει «σύμμαχό» του στις διαπραγματεύσεις με τη Σεντ Ετιάν. Ο 30χρονος χαφ θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ξένος άσος στο πρωτάθλημα, ενώ αν μείνει ΚΑΙ τα τρία χρόνια στο Λιμάνι, θα πάρει στρογγυλά 5 εκατομμύρια ευρώ.

* Ο Πέδρο Μαρτίνς έπεισε τον Σεμέδο να συγκεντρωθεί για τις επόμενες ημέρες στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και για αυτό βρίσκεται και στην αποστολή του Κυπέλλου. Η εξέλιξη αυτή… πάγωσε για λίγο τις συζητήσεις με την Μπενφίκα, ενώ δεν είναι τυχαίο πως έφυγε από την Ελλάδα και ο μάνατζέρ του. Πάντως το ενδιαφέρον των Πορτογάλων είναι «ζεστό» και σίγουρα θα υπάρξει κινητικότητα από την επόμενη εβδομάδα. Αρκετοί εκτιμούν, πως δεν είναι τυχαίο ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού έκανε follow στο Instagram την Μπενφίκα και τον προπονητή της, Ζόρζε Ζεσούς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι με… εκλεκτό του Μαρτίνς - Δεν "χωράει" στην 11αδα - Φεύγει από Ολυμπιακό;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags