Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μαρινάκης ο Σαββίδης, Τσιμίκας ο Τζόλης!
| 2020-09-12 17:10:00

Μαρινάκης ο Σαββίδης, Τσιμίκας ο Τζόλης! Έτσι αντιγράφει τον Ολυμπιακό - "Χάνει" τον Μιχαηλίδη!

Οι Μιχείες
Μαρινάκης ο Σαββίδης, Τσιμίκας ο Τζόλης! Έτσι αντιγράφει τον Ολυμπιακό - "Χάνει" τον Μιχαηλίδη!

ΠΑΟΚ: Τζόλης on fire! O 18χρονος επιθετικός όχι μόνο συνεχίζει να σκοράρει με τον ΠΑΟΚ αλλά αποδεικνύεται κι άκρως καθοριστικός για την ομάδα του αφου το δικό του γκολ "μετράει" σαν δυο προσωπικοί βαθμοί και μάλιστα στην πάντα δύσκολη/αγχωτική /επικινδυνη πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος.

Ο πιτσιρικάς σε αντίθεση με τους φτασμένους και πολύ πιο έμπειρους συμπαίκτες του (και δεν αναφέρομαι μόνο στον Άκπομ που σε κενή εστία και μετά από πάσα πάρτο/βάλτο του Πέλκα λιγοψύχησε και καλά καλά δεν βρήκε καν την μπάλα, σε μια φάση που θα γίνει viral), έβγαλε προσωπικότητα και νοοτροπία winner.

Ο Τζόλης, που όπως πάει θα αποτελέσει το next best thing του Δικεφάλου κι του ελληνικού ποδοσφαίρου -πιθανότατα και μια υπερήφανη πώληση- χθες κέρασε...γκολ τρίποντο για το νέο συμβόλαιό του, ως το 2024, με σούπερ αναπροσαρμοσμένες αποδοχές.

Κι αν για την αγωνιστική του παρουσία κι... αποκάλυψη, θα πρέπει τα credits να πιστωθούν στον Άμπελ Φερέιρα που είδε το... όνειρο-Τζόλης, το πίστεψε και επένδυσε σε αυτό, για το... χρηματιστηριακό η σφραγίδα είναι του Ρέμπε. Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής με γρήγορες  και συντονισμένες κινήσεις τον "έδεσε" για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, διαγράφοντας το ... λάθος (και μάλλον χαμηλό) μπάι άουτ που υπήρχε στο πρώτο του συμβόλαιο.

Το πιο σημαντικό όμως, για το κλαμπ, είναι πως... μάνατζερ του Τζολη, από εδώ και πέρα, στην ουσία θα είναι ο ίδιος ο ΠAΟΚ! Κι ας έχει τυπικά (για λίγο ακόμη ή περισότερο, δεν θα έχει σημασία) ατζέντη τον Νικο Κλιτσίδη. Τι εννοούμε;

Πως τον Τζόλη, όπως και το έτερο "χρυσό αγόρι" και super talent Κούτσια αλλά και σχεδόν όλους τους πιτσιρικάδες του Δικεφάλου (Τσαούση, Διαμαντή κ.λπ.,) τους έχουν "μαντρωσει" οι Βρύζας, Διαμαντόπουλος. Το μανατζερικό γραφείο με έδρα στη Θεσσαλονίκη και σε κτίριο του Σαββίδη, που λειτουργεί στην πραγματικότητα με τις ευλογίες του ΠΑΟΚ (για ευνόητους λόγους μελλοντικά).

Κατά κάποιο τρόπο με την πίεση του Δικεφάλου, όλοι οι νεαροί/ταλαντούχοι με προοπτική, οδηγούνται στους Βρύζα/ Διαμαντόπουλου, εγκαταλείποντας προηγούμενες μανατζερικές τους στέγες. Μέχρι στιγμής πάντως αυτός που... αντιστέκεται είναι ο Μιχαηλίδης, που είναι στον Πολ Κουτσολιάκο (παρότι για να τον πείσουν να "αλλαξοπιστήσει", σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο, μέχρι και τον θείο του έβαλαν, που είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Στο δια ταύτα: ο ΠAΟΚ τα τελευταία χρόνια σε όλο και περισσότερα πράγματα αντιγράφει ή τουλάχιστον προσπαθεί να αντιγράψει τον μεγάλο του αντίπαλο, Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, λοιπόν και ο τρόπος που χειρίζονται οι "ερυθρόλευκοι" τους (βασικά Έλληνες) παίκτες τους, η πολιτική πλέον που ακολουθούν.

Και δεν αναφέρομαι στο πώς θα δημιουργούν και θα πουλάνε με υπεραξίες (αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι) αλλά στη διαχείρισή τους. Να είναι δηλαδή το ίδιο το κλαμπ αυτό που θα "στήνει" και θα ολοκληρώνει τα deal, χωρίς να εξαρτάται από τον ατζέντη του παίκτη (που μπορεί να το μαθαίνει κι από τους... τελευταίους).

Μην ξεχνάτε πως στο χρυσό deal Τσιμίκα με τη Λίβερπουλ, για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός διέρρευσε/ενημέρωσε πως ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, από την αρχή ως το τέλος, το δούλεψαν. Στέλνοντας ουσιαστικά το διδακτικό μήνυμα (προς κάθε αποδέκτη!) που ήθελαν. Δηλαδή πως δεν έχουν ανάγκη, στο να κάνουν μια υπερήφανη πώληση, ξένους και εγχώριους... Μέντες, Ραϊόλα, Ραμαντάνηδες. Mε τον  Δικέφαλο, λοιπόν, να προετοιμάζει την κατάσταση για να δημιουργήσει τους δικούς του...Τσιμίκες, αρχής γενομένης από τους Τζόλη και Κούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  "Σφήνα" Μελισσανίδη στη συμφωνία Αλαφούζου - Σαββίδη! Εξέλιξη… φωτιά, ήρθαν τα πάνω-κάτω

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags