Facebook Pixel ΑΕΚ: Έξυπνη βόμβα στην ΑΕΚ - Ταλεντάρα φουλ μπακ
| 2020-09-13 16:40:00

Έξυπνη βόμβα στην ΑΕΚ - Ταλεντάρα φουλ μπακ - "Τον ήθελε η Μπεσίκτας - Έχει και τα δύο πόδια"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έξυπνη βόμβα στην ΑΕΚ - Ταλεντάρα φουλ μπακ - "Τον ήθελε η Μπεσίκτας - Έχει και τα δύο πόδια"

ΑΕΚ: Μία επένδυση για το μέλλον κάνει η ΑΕΚ με την απόκτηση του Βεντάντ Ραντόνια. Πρόκειται για τον 19χρονο διεθνή Βόσνιο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου έχει προκάλεσε θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, γι' αυτό και μπήκε στο στόχαστρο της Ένωσης.

Είναι δημιούργημα των υποδομών της Ζελέζνιτσαρ, όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους ο Έντιν Τζέκο και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Από εκεί η κροάτικη ομάδα τον... έκλεψε τον Ιούλιο του 2013.

Έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει ολόκληρη την πλευρά ως φουλ μπακ μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, την οποία ανέλυσε στο sportdog Βόσνιος δημοσιογράφος.

"Μαζί με τον Αϊντίν Χάσιτς είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη Βοσνία. Μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές της άμυνας. Στην Ντιναμό τελευταία αγωνίστηκε και ως μέσος. Η κροάτικη ομάδα ήθελε να του υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα. Υπόψιν ότι είχε τεθεί στο στόχαστρο της τουρκικής Μπεσίκτας. Ήταν μέλος της εθνικής Κ17, με την οποία εμφανίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αγγλία. Έχει 10 παιχνίδια με την εθνική Κ19 και ελπίζουμε, ότι σύντομα θα τον δούμε στην Ελπίδων", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντνάν Πλόκο.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του τόνισε: "Αγωνίζεται με μαχητικό τρόπο. Απολαμβάνει να συμμετέχει στην επίθεση. Χρησιμοποιεί τόσο το δεξί όσο και αριστερό πόδι".

Ψάχνοντας υλικό στο διαδίκτυο γύρω από τον παίκτη ανακαλύπτει κανείς ότι είναι αρκετά γρήγορος και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Χρειάζεται όμως βελτίωση στη δύναμη, όπου πρέπει να δουλέψει για να ανέβει επίπεδο.

Όπως αναφέρει ο Βόσνιος συνάδελφος, συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Εθνική Βοσνίας είναι ο Σλάβεν Μούσα, τον οποίο ο Ραντόνια είχε ως προπονητή στην Κ19. 

Οπότε δεν αποκλείεται ο παλιός προπονητής και εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ να έλαβε από εκεί την απαραίτητη πληροφόρηση για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί μία κίνηση για το μέλλον όπως ο Ζίγκα Λάτσι και ο Πέταρ Καρακλάιτς. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, οι παίκτες από την πρώην Γιουγκοσλαβία αποκτούν μεγάλη μεταπωλητική αξία. Εφόσον κάνουν το μπαμ βέβαια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελάθηκε" ο Τίγρης με το Κύπελλο! Σήμερα 2,2 εκατ. για εξτρέμ - Αυτόν φέρνει - Βουλώνει στόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags