Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι πήρε τη νίκη ο Αστέρας επί του Παναθηναϊκού - Τι λένε στην Τρίπολη για τη φάση του Καρλίτος!
| 2020-09-14 00:09:00

Έτσι πήρε τη νίκη ο Αστέρας επί του Παναθηναϊκού - Τι λένε στην Τρίπολη για τη φάση του Καρλίτος!

Sportdog Team
Έτσι πήρε τη νίκη ο Αστέρας επί του Παναθηναϊκού - Τι λένε στην Τρίπολη για τη φάση του Καρλίτος!

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί των Πράσινων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

Για τις επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο: «Το έζησα έντονα το ματς, όπως όλα με τις μεγάλες ομάδες. Τα απολαμβάνεις τα ματς. Το θέμα δεν είναι ποιος έβαλε το γκολ, ποιος έκανε αποκρούσεις, το θέμα είναι να νικά η ομάδα και να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για το φάουλ του Καρλίτος: «Δεν την έχω δει τη φάση. Γίνονται όλα γρήγορα που δεν μπορώ να καταλάβω αν τη βρίσκω πριν ή μετά χτυπήσει στο δοκάρι».

Για το αν αισθάνεται πως είναι στους πρωταγωνιστές: «Δουλέψαμε καλά ως ομάδα, η νίκη έτσι ήρθε. Αν έκανα 2-3 επεμβάσεις αυτή είναι η δουλειά μου. Αν βοήθησα χαίρομαι πολύ».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Κλειδώσαμε τον Παναθηναϊκό, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ήταν το κλειδί της νίκης».

Για την αμυντική λειτουργία που άλλαξε προς το καλύτερο: «Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Ακούσαμε τον προπονητή μας, μπήκαμε πιο αποφασιστικοί και καλύτερα διαβασμένοι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχει κάνει αρκετές μεταγραφές, έβαλε ποιότητα, αλλά οι ομάδες δε χτίζονται σε μια μέρα. Πρέπει να δοθεί χρόνος σε προπονητή και παίκτες. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και η πίεση είναι διαφορετική. Θέλει χρόνο να δέσει».

Για το αν μαθαίνει Ισπανικά λόγω πολλών Ισπανών συμπαικτών: «Αυτά που χρειάζονται στο ποδόσφαιρο τα γνωρίζω για να συνεννοηθώ».

Για το αν η εκκίνηση αυτή δίνει δικαίωμα στο όνειρο των πλέι οφ: «Μάθαμε απ’ τα λάθη των προηγούμενων ετών και τα διορθώσαμε. Τη φετινή σεζόν έχουμε καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή που μας δουλεύει καλά. Θεωρώ πως είμαστε φαβορί για να μπούμε στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags