Facebook Pixel Aτρόμητος: Χοντρή παρεξήγηση Μπουσούλατζιτς και Κάναντι!
| 2020-09-14 11:39:00

"Kόλαση" μετά τον Ολυμπιακό - "Πλακώθηκε" με top όνομα ο προπονητής - "Καψώνι" και αποκλεισμός!

Sportdog Team
"Kόλαση" μετά τον Ολυμπιακό - "Πλακώθηκε" με top όνομα ο προπονητής - "Καψώνι" και αποκλεισμός!

Τι κι αν... πετούσε στα φιλικά ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του και μάλιστα εντός έδρας, γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Βόλο! Για να επιβεβαιωθεί μια ακόμη φορά αυτό που λένε οι μύστες του αθλήματος πως δεν είναι και τόσο... καλό να κερδίζεις στους αγώνες προετοιμασίας, γιατί μετά συνήθως... προσγειώνεσαι ανώμαλα.

Βέβαια, μιλάμε και για μια πρωτόγνωρη κατάσταση στο ποδόσφαιρο, χωρίς ουσιαστικά προετοιμασία για τις ομάδες λόγω κορωνοϊού, οπότε καλό θα είναι να περιμένουν άπαντες για πιο ασφαλή συμπεράμστα. Πόσο μάλλον όταν ακόμη βρισκόμαστε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πάντως, το πρόγραμμα που ακολουθεί τις επόμενες 4  αγωνιστικές είναι πάρα πολύ ζόρικο για την ομάδα των δυτικών προαστείων...

Πάμε τώρα και στον... διαφορετικό Κάναντι που παρουσιάζεται στο Περιστέρι, σε σχέση με το πρώτο του πέρασμα. Το γεγονός πως ήρθε... καβάλα στο άσπρο άλογο, ουσιαστικά με το να έχουν πέσει όλοι στα πόδια του να τον παρακαλάνε και να τον περιμένουν πότε θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη, υπογράφοντας τελικά ένα πολύ υψηλό (για τα δεδομένα της εποχής) συμβόλαιο και κάνοντας το απόλυτο κουμάντο στα μεταγραφικά,  μάλλον έπαιξαν ρόλο στο να αλλοιώσει κάπως το προφίλ του και κυρίως να... προλάβει να ανοίξει διαφορα μέτωπα, εντός και εκτός ομάδας!

Για παράδειγμα ο αποκλεισμός απ' την αποστολή του αγώνα των Βέλλιου - Μπουσούλατζιτς, σε συνδιασμό ασφαλώς με την ήττα, σήκωσε σκόνη και προκάλεσε γκρίνια χθες, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Κι αν για τον Βέλλιο είναι λίγο πολύ γνωστό τι συμβαίνει, πως ο Κάναντι δεν τον υπολογίζει και του το δείχνει ακόμη και με... μικροκαψωνάκια, προκειμένου να το πάρει απόφαση και να τους αδειάσει τη... θέση στο ρόστερ (περιμένει και ο Λάζαρος στη... γωνία, μην το ξεχνάμε), για τον Μπουσούλατζιτς αποτέλεσε έκπληξη πρώτου μεγέθους.



Ο  Μπουσούλατζιτς γνωρίζεται πολύ καλά με τον Κάναντι από την πρώτη θητεία του Αυστριακού στο Περιστέρι, ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη και συμμάζεψε τη μεσαία γραμμή της ομάδας και στα πλάνα του κόουτς προοριζόταν για βασικός τη νέα/τρέχουσα σεζόν. Η... μαγιά όμως, χάλασε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, που έφερε και τη χοντρή (όπως αποδείχθηκε) παρεξήγηση!

Ο Κάναντι δεν χρησιμοποιεί τον Μπουσούλατζιτς, τον οποίο αφήνει να... λιώσει στο ζέσταμα. Στο τέλος ο Αυστριακός πάει και του δίνει το χέρι, προφανώς για να τσεκάρει και πώς αισθάνεται ο "Γιούγκο". Ο  Μπουσούλατζιτς του δίνει το χέρι αλλά... παγωμένα και δεν τον κοιτάει καν. Ο προπονητής του όμως, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Αντιλαμβάνεται πως ο παίκτης του είναι δυσαρεστημένος και κατά κάποιο τρόπο του ζητάει τον... λόγο. Γιατί δεν του έσφιξε το χέρι που του έδωσε, γιατί του συμπεριφέρεται έτσι κ.λπ. Με τον μέσο να του... απαντάει και να βγάζει τον "θυμό" που είχε μέσα του.

Το αποτέλεσμα: στις μέρες που ακολούθησαν Κάναντι και Μπουσούλατζιτς δεν μιλούσαν στις προπονήσεις, με τον Αυστριακό εμφανώς δυσαρεστημένο να του... κρατάει μούτρα και τελικά να τον αποκλείει από το ματς της πρεμιέρας με τον Βόλο. 

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο στο Περιστέρι, υποδείχθηκε διοικητικά στον Μπουσούλατζιτς να ζητήσει συγνώμη ενώπιον όλης της ομάδας αλλά αυτός αρνήθηκε επειδή όπως υποστήριξε: "δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγνώμη"! Απομένει να δούμε τι θα ακολουθήσει, γιατι ο Μπουσούλατζιτς δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας ενώ στο παρελθόν ο Κανάντι είχε έρθει σε ρήξη με βασικό παίκτη όπως ο Βασιλακάκης, παρότι ο τελευταίος ήταν απο τις συμπάθειες του Σπανού!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags