Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος – Βαγγέλης Μαρινάκης: "Έπρεπε να κλείσω τους διακόπτες στον τελικό" - Επίθεση σε Μαρινάκη και αποκάλυψη-βόμβα!
| 2020-09-14 19:54:00

Μπέος στην ΕΡΤ: "Έπρεπε να κλείσω διακόπτες στον τελικό" - Επίθεση σε Μαρινάκη, αποκάλυψη-βόμβα!

Sportdog Team
Μπέος στην ΕΡΤ: "Έπρεπε να κλείσω διακόπτες στον τελικό" - Επίθεση σε Μαρινάκη, αποκάλυψη-βόμβα!

Αχιλλέας Μπέος – Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον "Κόσμο των Σπορ" στην ΕΡΤ3 για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και για όσα έγιναν στην πόλη με αφορμή το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Αναφέρθηκε επίσης στις... ιδιαιτερότητες του Τελικού Κυπέλλου. Τέλος, σημειώνει ότι εξαιτίας ενεργειών του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στο Πανθεσσαλικό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν είχα σκοπό από την αρχή να πάω στον τελικό. Είναι λυπηρό όταν ένας άνθρωπος, πολύ μεγάλος επιχειρηματίας, να θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης. Βρίσκει ανθρώπους που βρίσκονται σε θεσμικές θέσεις που του κάνουν χατίρια. Επειδή έχουμε μία κόντρα, επιδίωξε να μη βρεθώ στο γήπεδο του Βόλου, της πόλης μου. Εγώ είχα προγραμματίσω να είμαι στην Αθήνα, αλλά με όσα… ξεφτιλίκια ή μικρότητες άκουσα, αποφάσισα να πάω. Δηλώνουν υποταγή σε Μαρινάκη. Είναι ντροπή! Έπρεπε να πάω να κατεβάσω τους διακόπτες, να γελάσει όλη η Ελλάδα»!

Δείτε όλα όσα είπε στο ΒΙΝΤΕΟ και τη… βόμβα που έριξε για το δικό του μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags