Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Δημήτρης Γιαννούλης: ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιβεβαίωση Sportdog για ΠΑΟΚ – "Βόμβα" πριν τη Μπενφίκα!
| 2020-09-14 22:15:00

ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιβεβαίωση Sportdog για ΠΑΟΚ – "Βόμβα" πριν τη Μπενφίκα!

Sportdog Team
ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιβεβαίωση Sportdog για ΠΑΟΚ – "Βόμβα" πριν τη Μπενφίκα!

ΠΑΟΚ – Δημήτρης Γιαννούλης: Από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ευάγγελος Μίχος έριξε τη… βόμβα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

Όπως… συνηθίζει καθημερινά πλέον 16.00 – 17.00 στην εκπομπή «Οι Αδέσποτοι», ο γνωστός δημοσιογράφος προέβη σε μία αποκάλυψη σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τον Δημήτρη Γιαννούλη. Στον «αέρα» λοιπόν ανέφερε ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ιταλική ομάδα που έπαιξε πέρυσι, αλλά και φέτος στο Champions League (ποια να ήταν, ποια να ήταν…) για τον Έλληνα άσο.

Την είδηση λοιπόν επιβεβαίωσαν λίγο αργότερα και οι Ιταλοί συνάδελφοι, καθώς δημοσίευμα αναφέρει πως «Η Αταλάντα προσπαθεί να... ψαρέψει στην Ελλάδα για αριστερό μπακ». Μάλιστα, όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, Gianluigi Longari, ο Γιαννούλης έχει απασχολήσει κι άλλες ιταλικές ομάδες ενώ δεν αποκλείεται η Αταλάντα σύντομα να μετουσιώσει σε πρόταση το ενδιαφέρον της!

Όπως αποκάλυψαν οι «Αδέσποτοι» στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89, οι Ιταλοί προσφέρουν έξι εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ και ήδη μάλιστα έχουν έρθει σε επαφή και με την πλευρά του διεθνή άσου.


Ακούστε την αποκάλυψη και την εκπομπή ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags