Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Ολυμπιακός: Μπέος: "Φτιάχνουν την κλήρωση ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ" - Επίθεση σε Μαρινάκη - Αποκάλυψη για ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-15 17:24:00

Μπέος: "Φτιάχνουν την κλήρωση ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ" - Επίθεση σε Μαρινάκη - Αποκάλυψη για ΕΠΟ!

Sportdog Team
Μπέος: "Φτιάχνουν την κλήρωση ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ" - Επίθεση σε Μαρινάκη - Αποκάλυψη για ΕΠΟ!

Αχιλλέας Μπέος - Ολυμπιακός: Νέο.... σόου από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις αναφέρθηκε και πάλι στους λόγους που δεν πήγε στον τελικό του Κυπέλλου, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στις κληρώσεις της διοργάνωσης, αλλά και στον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ!

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε:

«Επειδή είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου δεν πήγα. Για να μη φέρω τους ένστολους που είχαν εντολές σε δύσκολη θέση. Είχαν πάρει τις εντολές από τον Ταξίαρχο ο οποίος πήρε τις εντολές από τον Μαρινάκη. Είναι ένας άνθρωπος που του έχουν δώσει τα δικαιώματα αυτά και θεωρεί ότι η πατρίδα μας και το ποδόσφαιρο του ανήκουν. Ο Ταξίαρχος έχει 36 χρόνια υπηρεσία και του χρόνου βγαίνει στη σύνταξη. Δεν είναι της καριέρας, ότι ήταν το έκανε ο Ταξίαρχος. Μου λέει: «Σε παρακαλώ μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση». Δεν ντρέπεστε. Του εξηγώ, εγώ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας είμαι στο πρωτόκολλο. Ο Αγοραστός ήταν στη Σκιάθο κι εγώ θα πήγαινα στην Αθήνα να δω τα παιδιά μου. «Αυτό που κάνεις είναι υπέρβαση καθήκοντος. Εσύ τηρείς ότι λέει το πρωτόκολλο για τα μέτρα τάξης. Αν είναι 360 άνθρωποι ο αριθμός των παρόντων και είναι όντως τόσοι είσαι εντάξει. Αν είναι παραπάνω τότε σε ελέγχει κάποιος. Όχι στα πρόσωπα». Τι χούντα έχουμε; Ποια Δημοκρατία; Στην πόλη που εκλέχθηκα... Βγάζω μια ανακοίνωση που να λέει «ενημερώστε τον κ. Μαρινάκη ότι δεν θα πάω». Και τι με νοιάζει… ποιος Ολυμπιακός και ΑΕΚ; Μου λένε μετά την ανακοίνωση ένστολοι, «Ρε Δήμαρχε, έχασαν τον ύπνο τους. Κρύος ιδρώτας. Μέχρι και τα ασθενοφόρα σταματούσαν να δουν αν είσαι μέσα». Τι ζούμε Θεέ μου, εφιάλτη έβλεπαν. Θα κρυφτώ για να πάω στο γήπεδο της πόλης μου; Που με λατρεύει ο κόσμος; Ντροπή στον Γραμμένο και στον Λασκαράκη που είναι εκεί. Άντε να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, να πάνε στο καλό της Παναγίας. Από την ασχετοσύνη τους δεν μπορούν να διοικήσουν».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο και στην απονομή:

«Ο Μαρινάκης, κακώς κατ’ εμέ, αλλά έχει απαγόρευση ενασχόλησης. Κακώς επιβάλλονται τέτοιες ποινές, αλλά υπάρχουν. Και μπαίνει μέσα και σηκώνει το Κύπελλο. Και τι τους λέει; Δεν σας βλέπω σας έχω γραμμένους. Τι περιμένεις μετά, τι να πεις. Δεν δίνει το Κύπελλο ο Γραμμένος στην απονομή. Για ποιον λόγο ήρθε;. Αξιόλογος νομικός, επιστήμονας ο Γραμμένος. Σαν άνθρωπο τον εκτιμώ απεριόριστα. Θα είχα πάει να αυτοκτονήσω ως παράγοντας του ποδοσφαίρου αν ήμουν στη θέση του. Τι κάθεσαι ρε Γραμμένε εκεί; Έχει βγάλει ο Ολυμπιακός 20-25 ανακοινώσεις που ούτε Πακιστανός εγκληματίας να ήσουν. Σας ξεφτιλίζει όλο το Συμβούλιο. Δεν τον φωνάζει καν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Μιλάμε για ντροπή».

Για την πρότασή του για τους τελικούς Κυπέλλου:

«Κάθε χρόνο θα ξεκινούσα από την Αλεξανδρούπολη, χωρίς κόσμο πάντα. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παίζουν τελικούς άλλωστε, αφού φτιάχνουν την κλήρωση. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από ντόπιους μόνο φιλάθλους και δη γυμνασίου και λυκείου. Να είναι γιορτή. Και όχι από 50-100 αλήτες που έρχονται να κάνουν φασαρία, να βγάλουν τα μαχαίρια και τα ρόπαλα. Θα κατέβαινα ως την Πελοπόννησο να χαρούν τα παιδάκια».

Για το ποιον προβλέπει επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ:

«Ξέρω ότι έγινε πρόταση σ’ έναν παλιό διεθνή παίκτη που έχει φορέσει φανέλα μεγάλης ομάδας, επιστήμονα, ο οποίος αρνήθηκε. Για να αναλάβει κάποιος πρόεδρος στην ΕΠΟ έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πρέπει να έχει πολλά κιλά… και να έχει διάθεση να έρθει κόντρα σε ένα σύστημα που έχουν επιτρέψει να το διοικούν παράγοντες μαριονέτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags