Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Μάρκο Λιβάγια συνεχίζει να απασχολεί την Φενέρμπαχτσε.
| 2020-09-15 21:13:00

Νέα σενάρια για Λιβάγια - Αυτό θέλει να κάνει η Φενέρ με τον παίκτη της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Νέα σενάρια για Λιβάγια - Αυτό θέλει να κάνει η Φενέρ με τον παίκτη της ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Ο Μάρκο Λιβάγια συνεχίζει να απασχολεί την Φενέρμπαχτσε.

Ο Κροάτης άσος εξακολουθεί να βρίσκεται στα ραντάρ της τουρκικής ομάδας, η οποία έχει μεγαλύτερο μπάτζετ μετά την πώληση (18 εκατ.)του Μουρίκι στην Λάτσιο και θέλει να αποκτήσει και τον Μάριο Μάντζουκιτς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportske.jutarnji.hr».

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην Κροατία:

«Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν δύο Κροάτες στο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Λιβάγια εδώ και πολύ καιρό και τώρα ακούστηκε και το όνομα του Μάριο Μαντζούκιτς. Ο Λιβάγια είχε πέρσι 12 ασίστ και επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος εκεί, αλλά έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος και η ΑΕΚ δεν θα τον δώσει χωρίς αποζημίωση, ζητώντας του πέντε εκατομμύρια ευρώ για αυτόν

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κινείται για τον Μαντζούκιτς, με τον οποίο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για μια σεζόν, είναι οικονομικά πιο προσιτός.

Ετσι, ο Μάντζουκιτς είναι μια σοβαρή επιλογή για της Φενέρμπαχτσε, και δεδομένου ότι αυτός και ο Λιβάγια είναι παίκτες διαφορετικών προφίλ, θα αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά. Λιβάγια και Μάντζουκιτς, ένας ακόμη περιφερειακός που δημιουργεί έξω από την περιοχή, ο άλλος είναι κλασσικός επιθετικός. Θα μπορούσε με αυτούς η Φενέρ να πάρει το πρωτάθλημα Βεβαία δεν θα είναι εύκολο…», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags