Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άγγελος Αναστασιάδης: Ο πρώην τεχνικός τού Δικέφαλου μίλησε για όλα!
| 2020-09-16 13:38:00

Ατακάρες Αναστασιάδη: "Λεβαντόφσκι ο Άκπομ - Μη γίνει Νίνης ο Τζόλης - Η συμβουλή στον Γιαννούλη"!

Sportdog Team
Ατακάρες Αναστασιάδη: "Λεβαντόφσκι ο Άκπομ - Μη γίνει Νίνης ο Τζόλης - Η συμβουλή στον Γιαννούλη"!

ΠΑΟΚ - Άγγελος Αναστασιάδης: Ο πρώην τεχνικός τού Δικέφαλου μίλησε για όλα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τους Μπάμπη Παπάζογλου, Πέτρο Μαυρογιαννίδη.

Για το παιχνίδι και την πρόκριση:

«Ήταν μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μπενφίκα. Εγώ ήμουν αισιόδοξος. Έλεγα ότι το μεγάλο φαβορί ήταν ο ΠΑΟΚ, αρκεί να μη φοβηθεί τους Πορτογάλους, γιατί είναι ομάδα που φτιάχνεται κι έχει νέους παίκτες, ενώ ο ΠΑΟΚ ως αουτσάιντερ δεν είχε άγχος και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα περνούσαμε. Εκτός κι αν το φοβόμασταν λόγω εντοπιότητας του προπονητή μας, που είναι καλός προπονητής. Επειδή όμως είναι Πορτογάλος και είναι μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, μπορούσε να το φοβηθεί. Φοβηθήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και παραλίγο να το πληρώσουμε. Παίξαμε πολύ αμυντικά, ευτυχώς δεν έγιναν οι ευκαιρίες της Μπενφίκα γκολ. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα, παίξαμε πιο επιθετικά, βάλαμε πιο επιθετικογενείς παίκτες, ήμασταν καλύτεροι και επόμενο ήταν να κερδίσουμε. Η Μπενφίκα δεν έκανε πολλά πράγματα. Να λέμε και την αλήθεια όμως, στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες με τις κεφαλιές του Σεφέροβιτς, που κατά 99,9% η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα. Επειδή είμαστε Ελληνες τα ξεχνάμε όλα. Όταν έχεις μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες στην περιοχή σου ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχθείς γκολ. Βοήθησε και η Παναγιά και δεν δεχθήκαμε γκολ. Γιατί αν το δεχόμασταν θα άλλαζε και η ψυχολογία. Μακάρι όλες οι ομάδες μας στην Ευρώπη να κάνουν νίκες, γιατί κάνουνε εθνικές νίκες. Είμαστε όλοι μαζί τους, ασχέτου χρώματος. Μακάρι να παίξουν δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για Φερέιρα, που τον είχε υπερασπιστεί:

«Και τώρα τον στηρίζω. Τέλος καλό, όλα καλά, σήμερα είναι όλοι καλοί. Αλίμονο για όσους κρίνουν βάσει αποτελέσματος και δυστυχώς το 99% έτσι κρίνει. Παγκοσμίως πλέον, όχι μόνον στην Ελλάδα».

Το νέο σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς:

«Είναι ένα σύστημα, ίσως και το πιο παλιό. Το παίξαμε όλοι μας. Είναι το πιο αμυντικό και το πιο επιθετικό, ανάλογα με το τι ζητάς, τι παίκτες έχεις και ποιον έχεις αντίπαλο. Μπορεί να το διαχειριστεί μία ομάδα εφόσον θέλουν να το παίξουν. Πρέπει να το δεχθούν και οι παίκτες. Όταν το έκανα στον Παναθηναϊκό είχα και τους καλούς παίκτες, αλλά το αποδέχθηκαν. Αν γίνει αποδεκτό, όλα πάνε καλά. Ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, έχει συγκεκριμένο πλάνο κι έχει γίνει αποδεκτό. Όπως τους πει να παίξουν πλέον, θα παίξουν. Είναι θέμα εμπιστοσύνης με τον προπονητή, γι’ αυτό είναι δύσκολο».

Για τον Γιαννούλη:

«Τον είχα δει σε ένα γάμο συμπαίκτη του, πριν ένα χρόνο του είπα ότι είναι μέσα σε ελάχιστους παίκτες ακραίους, που κάνουν αυτά τα ανεβοκατεβάσματα. Κοίτα να δώσεις μία πάσα σωστή. Το ίδιο γινόταν και με τον Τσιμίκα. Η μπάλα πρέπει να πάει στον σωστό ποδοσφαιριστή, τον κατάλληλο χρόνο. Μου είπε κόουτς έχεις δίκιο. Δούλεψε πάνω σ’ αυτό και από τη στιγμή που έχει ατελείωτες δυνάμεις και ξέρει ποδόσφαιρο, όταν τελειώνεις σωστά τη φάση, έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Το ποδόσφαιρο σε πάει στα ύψη. Είδατε τον Τσιμίκα έκανε σωστές τελικές στον Ολυμπιακό, για να φτάσει εκεί, ενώ πριν από δύο χρόνια δεν του έδινε κανείς σημασία, απλά έβλεπε κανείς μόνον τα χιλιόμετρα του».
 
Για τα ματς με Κράσνονταρ:

«Δεν έχω άποψη, δεν τους έχω δει. Πριν την Μπενφίκα είδα όλα τα φιλικά της. Τώρα είναι διπλά τα παιχνίδια. Είναι μία νέα περίοδος και δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Και λόγω της κατάστασης, είναι δύσκολα. Λέγαμε στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε χρόνο, τώρα δεν έχουμε τίποτα. Δεν είναι δικαιολογίες, το έχουν όλες οι ομάδες».

Για τον Άκπομ:

«Για μένα κάνει πολλή δουλειά στο γήπεδο. Νομίζω είναι ένας Λεβαντόφσκι, αλλά προσέξτε δεν σκοράρει. Αν το κάνει κι αυτό θα γίνει Λεβαντόφσκι».

Για τον Τζόλη:

«Μην τον κάνουμε Νίνη. Εγώ δεν λέω τίποτα, λέω ότι δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα. Μακάρι να πάει καλά και το ευχόμαστε. Ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει στις ακαδημίες, είναι χρυσωρυχείο. Κι έχει πάρα πολύ καλά παιδιά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να επενδύσει εκεί».

Για το αν θα επιστρέψει στους πάγκους:

«Αυτά ο Θεός τα αποφασίζει. Το σκεπτικό το δικό μου είναι ότι οι άνθρωποι που εργάζονται, δουλεύουν σαν να είναι αθάνατοι, ζουν και πρέπει να ζουν σαν ετοιμοθάνατοι. Γι’ αυτό δεν πειράζεις και δεν κατηγορείς κανέναν, να έχεις ήσυχη τη συνείδηση σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags