Facebook Pixel Ατρόμητος - Νταμίρ Κάναντι: Επιβεβαίωση Sportdog: Ηχηρό διαζύγιο στον Ατρόμητο - Γι’ αυτό τον έδιωξε ο Κάναντι - Ποιος ακολουθεί!
| 2020-09-17 17:56:00

Επιβεβαίωση Sportdog: Ηχηρό διαζύγιο στον Ατρόμητο - Έτσι τον έδιωξε ο Κάναντι - Ποιος ακολουθεί!

Του Αδέσποτου
Επιβεβαίωση Sportdog: Ηχηρό διαζύγιο στον Ατρόμητο - Έτσι τον έδιωξε ο Κάναντι - Ποιος ακολουθεί!

Ατρόμητος - Νταμίρ Κάναντι: Αν διαβάζετε Sportdog ή ακούτε την καθημερινή εκπομπή στον «Alpha 9.89», θα είχατε μάθει εδώ και μέρες για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Άζερ Μπουσούλατζιτς στο Περιστέρι.

Από το φιλικό με τον Ολυμπιακό υπήρξε μία παρεξήγηση του Βόσνιου με τον Νταμίρ Κάναντι. Δεν τον έβαλε να παίξει καθόλου, του έκανε… καψώνι. Όταν ο κόουτς μάλιστα τον χαιρέτισε μετά, ο παίκτης έδειχνε «στραβωμένος», κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο Αυστριακός προπονητής του ανακοίνωσε πως πρέπει να ζητήσει συγνώμη, ο Μπουζούλασιτς το αρνήθηκε λέγοντας πως δεν έχει κάνει κάτι κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Έμεινε και πάλι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Κάναντι έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση πως δεν τον υπολογίζει.

Επίσης, έκοψε και τον Απόστολο Βέλλιο, που πρέπει να φύγει για να έρθει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όπως έχετε διαβάσει ξανά αποκλειστικά στο Sportdog.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags