Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Βασίλης Τοροσίδης: Αποκάλυψη Μαρινάκη για Τοροσίδη - Τι είπε για Ομόνοια, πρωτάθλημα και αντιπάλους - Ξανά με κόσμο!
| 2020-09-17 21:10:00

Αποκάλυψη Μαρινάκη για Τοροσίδη - Τι είπε για Ομόνοια, πρωτάθλημα και αντιπάλους - Ξανά με κόσμο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαρινάκη για Τοροσίδη - Τι είπε για Ομόνοια, πρωτάθλημα και αντιπάλους - Ξανά με κόσμο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη και μίλησε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της νέας, πολύ απαιτητικής σεζόν που ξεκινά για τους «ερυθρόλευκους».

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε τον νέο ρόλο του Βασίλη Τοροσίδη στην ομάδα, ζήτησε από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί εντός και εκτός γηπέδων και έθεσε ως στόσο το νταμπλ και την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως οι αντιπάλοι των Πειραιωτών φέτος εντός Ελλάδας είναι καλύτερα προετοιμασμένοι φέτος και για αυτό θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να παραμείνουν στην κορυφή. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μαρινάκης αποκάλυψε και τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με την κυβέρνηση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και τόνισε πως άμεσα θα υπάρξουν θετικά νέα!

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών αρχικά ανακοίνωσε τον νέο ρόλο που θα έχει ο Βασίλης Τοροσίδης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής. Μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει μαζί μας από τη νέα του θέση για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και τους παίκτες».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και δυνατοί. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογό μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Είδαμε από την περσινή σεζόν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες. Βέβαια, οι αντίπαλοί μας πλέον είναι προετοιμασμένοι, οπότε θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε το ίδιο και ακόμα περισσότερο επιτυχημένοι».

Για το νέο πρωτάθλημα, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα με ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι ένας μαραθώνιος συμπεριλαμβανομένων και των πλέι οφ. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας γιατί θα είναι μια πρωτόγνωρη σεζόν. Η ομάδα προπονείται και παίζει συνεχόμενα για 14 μήνες, οπότε θα είναι δύσκολο για όλους, αφού η περίοδος ξεκούρασης ήταν περιορισμένη. Κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες, αλλά ακόμα και σε εκείνες σαν τον Ολυμπιακό που είχαν πετυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί με την προσωπική σας ζωή και την προπόνησή σας, προκειμένου να πετύχετε υψηλά στάνταρ απόδοσης».

Αναφορικά με την πανδημία, τόνισε: «Ο κορωνοϊός μας δημιούργησε προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα με τους φιλάθλους μας που δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Κάνουμε ότι μπορούμε για να πείσουμε την Κυβέρνηση να επιτρέψει φιλάθλους στο 35% της χωρητικότητας και ελπίζουμε μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες να το καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πλήρες διάγραμμα για το πως μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί τα παιχνίδια, τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις. Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από το πως εξελίσσεται η κατάσταση καθημερινά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα τον χειμώνα που περνάμε περισσότερο χρόνο σε κλειστά μέρη.

Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη για τις μεγαλύτερες ομάδες που βασίζονται πολύ στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, όπως ο Ολυμπιακός αλλά και οι μεγάλες ομάδες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα έσοδα από τους χορηγούς, επίσης είναι μειωμένα λόγω της όλης κατάστασης. Θέλω εσείς να μην ανησυχείτε για αυτά και να είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας στην προπόνηση και στο γήπεδο».

Τέλος ανέφερε: «Η διοίκηση θα είναι πάντα κοντά σας προκειμένου να σας παρέχει ότι χρειάζεστε, ώστε να έχετε την υψηλότερη δυνατή απόδοση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Είστε ικανοί να κερδίζετε και αυτό περιμένουν όλοι από εσάς. Τις επόμενες δύο εβδομάδες έχουμε πέντε πολύ σημαντικά ματς, δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ και τρία για το πρωτάθλημα που πρέπει να πράξετε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Θέλω να καλωσορίσω όλους τους νέους παίκτες στην ομάδα μας και εύχομαι να είστε όλοι υγιείς, δυνατοί και να τα δώσετε όλα για τον Ολυμπιακό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags