Facebook Pixel Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα – Εκτός ο Πέπε, τι έγινε με Σα – Αυτόν… τελείωσε!
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-17 23:04:00

Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα – Εκτός ο Πέπε, τι έγινε με Σα – Αυτόν… τελείωσε!

Sportdog Team
Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα – Εκτός ο Πέπε, τι έγινε με Σα – Αυτόν… τελείωσε!

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Εκπλήξεις υπάρχουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, την οποία δήλωσε στην UEFA για τα παιχνίδια με την Ομόνοια, στη διαδικασία των play off του Champions League.

Αρχικά, εκτός έμεινε ο νεοαποκτηθέντας Πέπε παρόλο που προπονείται πλέον κανονικά έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν με την Γκιμαράες. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και για αυτό δεν τον έχει στην 26μελή λίστα, από την οποία κόπηκαν επίσης ο Μάξι Λοβέρα και ο Μπόμπι Αλέν.



Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει μείνει πίσω λόγω της περιπέτειας με την ασθένειά του από κορωνοϊό, ενώ ο Γάλλος γκολκίπερ δεν υπολογίζεται και στη λίστα θα είναι οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, όπως και ο Σα που θα κάνει προσπάθεια μήπως προλάβει τη ρεβάνς. Προφανώς, ο Γάλλος πορτιέρε… μετράει μέρες στο Λιμάνι και απλά ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι δύο αλλαγές έως το βράδυ της Δευτέρας (21/9) εφόσον έχει πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags