Facebook Pixel Μίχαελ Ένινγκ – Άρης: Δραματικές ώρες στον Άρη μετά τον αποκλεισμό-ΣΟΚ - "Τελειώνει" τον Ένινγκ ο Καρυπίδης;
| 2020-09-17 23:19:00

Δραματικές ώρες στον Άρη μετά τον αποκλεισμό-ΣΟΚ - "Τελειώνει" τον Ένινγκ ο Καρυπίδης;

Sportdog Team
Δραματικές ώρες στον Άρη μετά τον αποκλεισμό-ΣΟΚ - "Τελειώνει" τον Ένινγκ ο Καρυπίδης;

Μίχαελ Ένινγκ – Άρης: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη, μετά την ήττα σοκ 2-1 από την Κόλος Κοβάλιβκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση των playoffs του Europa League

Το κλίμα πλέον στην ομάδα είναι πάρα πολύ βαρύ και όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και για το μέλλον του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος του αγώνα ήταν πάρα πολύ απογοητευμένος και προβληματισμένος, καθώς εκτός από μεγάλο κάζο, η ήττα από τους Ουκρανούς οδηγεί και σε οικονομική καταστροφή.

Στη διοίκηση είναι προβληματισμένοι τόσο από τον αποκλεισμό όσο και από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας. Θυμίζουμε άλλωστε, πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Άρης νίκησε πολύ δύσκολα εντός έδρας και με ανατροπή 3-1 τη Λαμία.

Ο Καρυπίδης αναμένεται να συζητήσει με τον Άγγελο Καρυπίδη για τις επόμενες κινήσεις τους και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε ακόμα και στο… διαζύγιο με τον Ένινγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags