Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν είναι δυνατόν! Ο Γκιγκς είχε «κόψει» τον Τιάγκο Αλκάνταρα στη Γιουνάιτεντ!
| 2020-09-19 02:31:00

Αν είναι δυνατόν! Ο Γκιγκς είχε «κόψει» τον Τιάγκο Αλκάνταρα στη Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Αν είναι δυνατόν! Ο Γκιγκς είχε «κόψει» τον Τιάγκο Αλκάνταρα στη Γιουνάιτεντ!

Αρκετά χρόνια προτού ο Τιάγκο Αλκάνταρα πάρει τη φετινή μεταγραφή του στη Λίβερπουλ έναντι των 30 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ράιαν Γκιγκς άναψε... κόκκινο για την απόκτησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ισπανός χαφ, νυν Πρωταθλητής Ευρώπης και φυσικά μέλος της ομάδας που έφτασε στο τρεμπ το 2020 υπό την ηγεσία του Χάνσι Φλικ, κάνει επιτέλους το βήμα στην Αγγλία και το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ είναι εκείνη που τον κάνει δικό της έχοντας διαθέσει 30 εκατομμύρια ευρώ στους Βαυαρούς για την απόκτησή του, ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια, είχε φτάσει μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επί εποχής Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», στη μετά – Φέργκιουσον εποχή, ο Σκωτσέζος κόουτς είχε ζητήσει απ' όλους τους συνεργάτες του να του γράψουν μια έκθεση για τον Τιάγκο.

Ο ρεπόρτερ, Ίαν ΜακΓκάρι, είναι εκείνος που είχε το ρεπορτάζ τότε και μιλώντας σε μια συνέντευξή του έπειτα από κάποια χρόνια, ανέφερε ότι:

«Ο Γκιγκς είχε αναφέρει στον Μόγιες πως... δεν ήταν παίκτης για τη Γιουνάιτεντ εκείνη την εποχή ο Τιάγκο».

Κάπως έτσι ο Ισπανός δεν κατέληξε ποτέ στο Μάντσεστερ, συνέχισε στην Μπάγερν Μονάχου και η ώρα του για την Πρέμιερ έφτασε φέτος!

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags