Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό.
| 2020-09-18 19:35:00

Απίθανες ατάκες Καρέρα: "Μετά από τέτοια εμφάνιση λογικό να..." - Τι αποκάλυψε για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Καρέρα: "Μετά από τέτοια εμφάνιση λογικό να..." - Τι αποκάλυψε για τις μεταγραφές

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το επικείμενο ματς με τον Παναιτωλικό και σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του στο Κύπελλο.

«Αφήνουμε πίσω το Κύπελλο, δεν είχαμε την κατάλληλη αγωνιστικότητα», ενώ για την κριτική που έγινε σχετικά με την ετοιμότητα της ΑΕΚ, δήλωσε:

«Είναι σύνηθες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να υπάρχει κριτική. Είναι όλα αποδεκτά, εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς»

Για τις πολλές χαμένες στατικές φάσεις τόνισε πως: «Τα είχαμε προετοιμάσει όλα πολύ καλά, αλλά στη διάρκεια του αγώνα δεν μας βγήκαν».

Για τη νέα σεζόν: «Να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε», ενώ μίλησε και για τις προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ: «Θα το συζητήσω με τον Ίλια Ίβιτς και αν υπάρχει κάτι για να βελτιώσουμε το ρόστερ θα το κάνουμε».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Καρέρα δήλωσε πως δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή ο Λιβάι Γκαρσία: «Δύσκολο ματς, είδα το παιχνιδι με τον ΟΦΗ, είναι μια οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και αγωνιστικά καλά για να κερδίσουμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags