Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Ολυμπιακό
| 2020-09-18 22:21:00

Αστεράτος Ολυμπιακός - "Καθάρισαν" Φορτούνης και Μασούρας - Εντυπωσίασε ο Ραφίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αστεράτος Ολυμπιακός - "Καθάρισαν" Φορτούνης και Μασούρας - Εντυπωσίασε ο Ραφίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Ολυμπιακό, που υποδέχτηκε και νίκησε στο Καραϊσκάκης τον Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 3-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να δοκιμάσει τους νέους Ερυθρόλευκους και έτσι ξεκίνησε βασικούς του Εμβιλά, Ραφίνια και Χολέμπας.

Αρκετά θετικό το πρόσημο για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος είχε και συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Κινήθηκε σε ρηχά νερά ο Γάλλος άσος που έγινε και αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι όμως το οποίο ήταν αναμενόμενο δεδομένου ότι έχει μόλις λίγες μέρες στο Λιμάνι και μπήκε από νωρίς στη… μάχη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται στο πρώτο μέρος, προχώρησε στις «χρυσές», όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αλλαγές στο ματς. Ο Φορτούνης και ο Μασούρας μπήκαν αντί των Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς, αλλάζοντας τελείως την εικόνα του παιχνιδιού και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της ομάδας τους.

Τρία λεπτά χρειάστηκαν οι Ερυθρόλευκοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης, με τον Φορτούνη να ανοίγει το σκορ στο 59’ και τον Μασούρα με δυο γκολ στο 62’ και 88’ να κάνει το 3-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δυο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και τα πρώτα λεπτά ήταν κυρίως αναγνωριστικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο, κυρίως πιέζοντας από τα δεξιά, με τον Ραντζέλοβιτς να βγάζει τις σέντρες αλλά να μην βρίσκει αποδέκτη στην περιοχή του Αστέρα.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ήταν στο 15’ με τον Ραφίνια να βγάζει εξαιρετικό στον Βαλμπουενά αλλά η κεφαλιά του Γάλλου ήταν κακή και πέρασε άουτ. Στο 22’ ο Ραντζέλοβιτς έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι αλλά ο Σέρβος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο σε τετ α τετ.

Από το μισάωρο και μετά οι Αρκάδες άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργούν φάσεις. Ενδεικτική η καλή στιγμή στο 36’ με τον Αλι Μπαμπά να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά ο Τζολάκης ήταν εκεί και με διπλή απόκρουση υπερασπίστηκε την εστία του.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ελ Αραμπί σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με την έναρξη του δεύτερους μέρους προχώρησε σε διπλή αλλαγή ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Φορτούνη-Μασούρα αντί των Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς.

Χρυσή αλλαγή από τον Πορτογάλο τεχνικό με τους δυο Έλληνες άσους να καθορίζουν το παιχνίδι και να αλλάζουν την εικόνα του ματς.

Ο Φορτούνης ήταν εκείνος που άνοιξε πρώτος το σκορ στο 59’. Ο Καμαρά έβγαλε για τον Έλληνα άσο, αυτός άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και έφτασε στον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος ξαναπέρασε αριστερά στον αρχηγό του Ολυμπιακού, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η δεύτερη αλλαγή του Μαρτίνς στο ημίχρονο, ο Μασούρας, έκανε το 2-0’ μόλις 3 λεπτά αργότερα με ένα πολύ όμορφο τέρμα. Ο Καμαρά έβγαλε για τον Έλληνα άσο και εκείνος έστειλε τη μπάλα τη δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στον Αστέρα αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο, με τον Τζολάκη να είναι για ακόμα ένα παιχνίδι εξαιρετικός μπλοκάροντας τα σουτ του Σιτό στο 70’.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και έγραψε το τελικό 3-0 στο 88’΄. Η φάση ξεκίνησε και πάλι από τα πόδια του Φορτούνη, που πάσαρε στον Χασάν κι εκείνος από δεξιά έκανε το γύρισμα στο Μασούρα, ο οποίος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκη, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μπαράλες, Μουνάφο, Σουάρες, Ριέρα, Κώτσιρας, Αλί Μπαμπά.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 του Ολυμπιακού.

Δείτε ΕΔΩ το 2-0 του Ολυμπιακού

Δείτε ΕΔΩ το 3-0 του Ολυμπιακού 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags