Ολυμπιακός: Πρόταση 5 εκατ. για τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού φέρεται να έκανε ομάδα από την Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τουρκικά Μέσα, ομάδα από την Σαουδική Αραβία προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του που βρίσκεται στο στόχαστρο των Ερυθρόλευκων.
«Υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τον Ενκουντού. Μία από αυτές είναι από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία προσφέρει 5 εκατ. ευρώ. Η Μπεσίκτας διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, γεγονός που σημαίνει ότι από τα χρήματα που θα πάρει, θα πρέπει να δώσει τα μισά στην Τότεναμ, στην οποία άνηκε ο Γάλλος πριν μετακομίσει στην Τουρκία», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ.
Ο 25χρονος Γάλλος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει αυτά που αναζητά, με τον ίδιο να επιθυμεί την αποχώρηση του από την Τουρκία.