Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κλείνει άμεσα δύο παίκτες ο Ολυμπιακός – Βρήκε αριστερό και δεξί μπαμ – Έρχεται Ελλάδα!
| 2020-09-20 08:37:00

Κλείνει άμεσα δύο παίκτες ο Ολυμπιακός – Βρήκε αριστερό και δεξί μπαμ – Έρχεται Ελλάδα!

Sportdog Team
Κλείνει άμεσα δύο παίκτες ο Ολυμπιακός – Βρήκε αριστερό και δεξί μπαμ – Έρχεται Ελλάδα!

Ολυμπιακός: Σε… φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον οι μηχανές στον Ολυμπιακό, καθώς στο Λιμάνι ετοιμάζονται να κλείσουν δύο παίκτες για τις θέσεις του αριστερού και του δεξιού μπακ.  

Οι Πειραιώτες περιμένουν ίσως και μέσα στις επόμενες 24 ώρες στην Ελλάδα τον Ματέους Ρέις, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της Ρίο Άβε για τον σημερινό αγώνα με την Τοντέλα. Ο 25χρονος αριστερός μπακ, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, έρχεται για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από το Ισραήλ παρουσιάζει πως είναι ιδιαίτερα προχωρημένο το θέμα του Αντουάν Κοντέ. Πρόκειται για τον Γάλλο δεξιό μπακ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση 250.000 ευρώ, ενώ αυτοί ζητούν τα διπλά.

Όσον αφορά τα δεδομένα του 26χρονου άσου, του προτάθηκε συμβόλαιο 400.000 ευρώ ετησίως και οι συζητήσεις φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο και στην Ιερουσαλήμ εκτιμούν ότι και αυτή η περίπτωση θα κλείσει θετικά τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags