Facebook Pixel Ολυμπιακός – Μπρούνο Ταμπάτα: Ψάχνουν το... μπαμ στο Λιμάνι - Τα 5.5 εκατ., ο άσος της Premier και η έκπληξη με Βραζιλιάνο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-09-20 12:32:00

Ψάχνουν το... μπαμ στο Λιμάνι - Τα 5.5 εκατ., ο άσος της Premier και η έκπληξη με Βραζιλιάνο (Vid)

Sportdog Team
Ψάχνουν το... μπαμ στο Λιμάνι - Τα 5.5 εκατ., ο άσος της Premier και η έκπληξη με Βραζιλιάνο (Vid)

Ολυμπιακός – Μπρούνο Ταμπάτα: Σε αναζήτηση ενός βασικού εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να αποκτηθεί άμεσα παίκτης για τα άκρα.

Στην «ερυθρόλευκη» λίστα υπάρχουν πλέον πάρα πολλά ονόματα και είναι κοινό μυστικό, πως χτυπάνε παράλληλα σε διάφορες περιπτώσεις, ώστε να βρουν τον κατάλληλο παίκτη, με τη σωστή τιμή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, στο Λιμάνι εξετάζουν μεταξύ άλλων την περίπτωση του Ατσού από τη Νιουκάστλ,  και του Ράιαν Μπάμπελ από τη Φούλαμ, ενώ πάντα παρακολουθούν και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σοφιάν Μπουφάλ, η τιμή του οποίου έχει… εκτοξευτεί στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και ένα νέο όνομα που… χτυπάει στο πρωτοσέλιδο ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», αυτό του Μπρούνο Ταμπάτα.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο εξτρέμ της Πορτιμονένσε, ο οποίος είναι 23 ετών, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και η χρηματιστηριακή του αξίζει σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 4 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός άσος πήγε το 2016 ως ελεύθερος στην Πορτογαλία, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μινέιρο. Αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο, ωστόσο μπορεί να παίξει τόσο αριστερά όσο και πίσω από τον επιθετικό. Μέχρι τώρα έχεις συνολικά 70 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ είναι διεθνής και με τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας.

Δείτε τον σε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags