Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβει φωτιές στην Τούμπα! Αυτή είναι το ξανθό που έφερε μαζί του μεταγραφή του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
| 2020-09-20 23:15:00

Ανάβει φωτιές στην Τούμπα! Αυτή είναι το ξανθό που έφερε μαζί του μεταγραφή του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανάβει φωτιές στην Τούμπα! Αυτή είναι το ξανθό που έφερε μαζί του μεταγραφή του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Αντόνιο Τσόλακ αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνει η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ και να αναπληρώσει το κενό του Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος πωλήθηκε στην Μίντλεσμπρο.

Τον γεννηθέντα στη Γερμανία Κροάτη επιθετικό συνόδευε μία γλυκιά ξανθιά παρουσία, η οποία έκανε ιδιαίτερα αίσθηση στους φωτογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να απαθανατίσουν τον ερχομό του ποδοσφαιριστή.

Απ' ότι μαθαίνουμε πρόκειται για τη σύντροφο του Τσόλακ. Ο λόγος για την Νταϊάνα Πάβλοβιτς, με την οποία ο Τσόλακ είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούνιο αναφέρθηκε σε αυτήν και από τα λόγια του έδειχνε, ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της.

«Μόλις την πρωτογνώρισα, ήξερα ότι η Ντιάνα ήταν η πριγκίπισσα μου. Μου άρεσαν τα πάντα πάνω της, από την η εμφάνισή της μέχρι τον τρόπο που μου μίλησε. Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά», είχε δηλώσει ο Τσόλακ.

Το Sportdog έψαξε και βρήκε το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά της συντρόφου του Κροάτη φορ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Pavlović (@diana_pav) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags