Facebook Pixel Κράτησε Λιβάγια ο Καρέρα - Έτοιμος να φύγει ο Μπούσης - Ποιος χαφ έρχεται στον Ολυμπιακό
| 2020-09-20 22:59:00

Κράτησε Λιβάγια ο Καρέρα - Έτοιμος να φύγει ο Μπούσης - Ποιος χαφ έρχεται στον Ολυμπιακό

Οι Μιχείες
Κράτησε Λιβάγια ο Καρέρα - Έτοιμος να φύγει ο Μπούσης - Ποιος χαφ έρχεται στον Ολυμπιακό

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00! Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

- Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι ο παίκτης που θα αναλάβει το ρόλο του αντικαταστάτη του Άκπομ στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με την Ριέκα να εισπράττει 3 εκατομμύρια ευρώ, τρεις φορές περισσότερα χρήματα από αυτά που πλήρωσε στην Χοφενχάιμ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι 10% ποσοστό για τη μεταγραφή του Τσόλακ θα λάβει η εταιρεία Rogon, στην οποία είναι μέτοχος ο Πωλ Κουτσολάκος.

Ο Τσόλακ είναι μεταγραφή επιλογής Ρέμπε, την οποία ενέκρινε ο Φερέιρα. Όπως τόνιζε από την εκπομπή του Σαββάτου η εκπομπή Μιχείες στον Alpha 98,9, στη σορτ λιστ ήταν τρίτος κατά σειρά. Ο Ρέμπε όμως δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τους δύο πρώτους, οπότε ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Τσόλακ.

Η ιστορία του Τσόλακ θυμίζει αυτή του Πρίγιοβιτς. Το γράψαμε εξάλλου, ότι οι δύο παίκτες παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες. Ο Τσόλακ γεννήθηκε στη Γερμανία από Κροάτες γονείς/μετανάστες,. Ο Πρίγιοβιτς γεννήθηκε στην Ελβετία από Σέρβους.

- Η μεταγραφή του Μούσα Βάγκε είναι ένα πολύ καλό ντιλ. Είναι 22 χρονών με τη χρηματιστηριακή αξία του Σενεγαλέζου να κυμαίνεται στα 6,7 εκατ.Ευρώ. Είναι ιδανικός για σύστημα 3 αμυντικών, όπως έχει καθιερώσει ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ρέμπε κατάφερε να κάνει ένα ντιλ με ένα από τα κορυφαία κλαμπ, τη Μπαρτσελόνα.

- Ο Καρέρα έχει προσωπικότητα. Έχει λόγο στα Σπάτα. Βλέπω όμως ότι δεν έχει plan b. Και αυτό θεωρώ, ότι είναι κακό.

Επαναλαμβάνω αυτό είπα και χθες στον αέρα. Αν δεν ανανεώσει τώρα ο Λιβάγια τον Οκτώβρη αναμένεται να πωληθεί. Υπόψιν, οτι ο Καρέρα ήταν αυτός που τον κράτησε. Πάντως οι Τούρκοι γράφουν, ότι ο Κροάτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Φενέρ.

Να ρίξω όμως μία πληροφορία για την ΑΕΚ από την πιάτσα των ατζέντηδων, στην οποία έτσι αλλιώς γνωρίζετε, ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Ο Ίβιτς ψάχνεται για μία ακόμα ηχηρή πρόταση στην Ένωση. Αν δεν είναι ο Λιβάγια, ποιός μπορεί να είναι; Ο Μάνταλος μήπως; Υπάρχει στο κάδρο ο Σιμόες. Εκτός αν πωληθεί στο MLS ο Σαμπανάτζοβιτς. Αλλά τί να πάρεις από τον 21χρονο;

- Αποκάλυψη! Το περασμένο καλοκαίρι ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, ο Μπούσης, ήταν πολύ κοντά στο να τα βροντήξει και να φύγει. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, έχει ρίξει στην ομάδα 4,5 εκατ.Ευρώ. Ο άνθρωπος, λίγοι το ξέρουν, δέχτηκε να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί του είχαν τάξει κάποιοι, ότι θα τον βοηθήσουν σε επιχειρηματικά βήματα. Για καζίνο, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρηματικές απόπειρες στο Ηράκλειο. Αυτό δεν προχώρησε και φέρεται να ήταν πολύ δυσαρεστημένος. Γενικότερα υπάρχει ένα θέμα εκεί. Δεν είναι τυχαίο που η πώληση του Φιγκεϊρέδο συμπίπτει με αυτήν την πληροφόρηση. Τα λεφτά που θα πάρει ο ΟΦΗ για τη μεταγραφή του στο Ντουμπάι δεν είναι 1 εκατ. Είναι κοντά στα 600.000. Αυτή η εξέλιξη φέρνει τον Απόστολο Γιάννου στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους Κρητικούς. Θα υπογράψει στον ΟΦΗ και θα γίνει το κορυφαίο συμβόλαιο στην ομάδα με 150.000 Ευρώ το χρόνο. Αυτός θα είναι ο αντί-Φιγκεϊρέδο.

- Στην Ελβετία επιμένουν για επιστροφή Κασάμι στον Ολυμπιακό. Αλλά σήμερα τους πρόλαβαν τα αγγλικά ΜΜΕ που έστειλαν τον τραυματισμένο, Πορτογάλο αμυντικό μέσο, Τιάγκο Σίλβα, στου Ρέντη. Το όνομά του είχε παίξει στα μέσα του καλοκαιριού. Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε δύο χαφ, τον Πέπε Ροντρίγκες και τον Εμβιλά. Οπότε όλοι λέγαμε, ότι δεν θα υπάρξει άλλος χώρος στα χαφ. Να όμως που οι Άγγλοι επιμένουν, ότι είναι σχεδόν τελειωμένο. Με το που γίνει καλά θα έρθει στον Ολυμπιακό. Είτε ο Κασάμι, είτε ο Τιάγκο Σίλβα, θα έρθουν ως ρεζέρβα. Εκτός αν ο Καμαρά πωληθεί μέχρι τέλους του μήνα... Το είπε και ο Καρεμπέ σε μεγάλη συνέντευξή του. Το ρόστερ θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτώβρη. Είπε και κάτι ακόμα ωραίο ο Γάλλος. Ο Μαρτίνς είναι θιασώτης της αρχαίας γεωμετρίας. Τη βάζει μέσα στα πλάνα του και την ποδοσφαιρική δουλειά του.

- Μετά την αποχώρηση Ένινγκ από τον Άρη, Έπαιξε το όνομα του Καμπιάσο για τεχνικός διευθυντής. Ο Γερμανός έφυγε, ο Χαριστέας όμως παραμένει. Η δική μου πληροφόρηση λέει, ότι ο Καμπιάσο δεν προοριζόταν για τεχνικός διευθυντής αλλά για προπονητής. Το όνομά του ακούστηκε και για τη Γουότφορντ πριν οι Άγγλοι καταλήξουν στον Βλάνταν Ίβιτς. Θα γίνει καλός προπονητής ο Καμπιάσο. Ήταν προπονητής και εντός αγωνιστικού χώρου όταν έπαιζε μπάλα. Έχει μεγάλη προσωπικότητα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags