Facebook Pixel Το ΣΟΚ Έλληνα διαιτητή με Παντελίδη - Φεύγει με 13 εκατ. ο Σα - "Ρεχάγκελ" ο Κωνσταντινίδης με Σιόβα!
| 2020-09-21 19:07:00

Το ΣΟΚ Έλληνα διαιτητή με Παντελίδη - Φεύγει με 13 εκατ. ο Σα - "Ρεχάγκελ" ο Κωνσταντινίδης με Σιόβα

Του Αδέσποτου
Το ΣΟΚ Έλληνα διαιτητή με Παντελίδη - Φεύγει με 13 εκατ. ο Σα - "Ρεχάγκελ" ο Κωνσταντινίδης με Σιόβα

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. 'Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

- Εδώ στο sportdog σας αποκαλύψαμε το σόου Μπέου στο εκτός έδρας ματς του Βόλου με τον Ατρόμητο. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι, στο οποίο βρήκε την ομάδα της Μαγνησίας νικήτρια με 2-0 ο Δήμαρχος Βόλου, περιμένοντας την ομάδα του για την αναχώρηση, ο μιλούσε στο τηλέφωνο, δεχόταν συγχαρητήρια και έκανε το... κομμάτι του. Κάποια στιγμή έλεγε (προφανώς χιουμοριστικά) πως έχει φτιάξει ομάδα για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε ένα τηλεφώνημα ακούστηκε να λέει πως την επόμενη Κυριακή θα κερδίσει με 3-0 τον Άρη του Καρυπίδη! Βέβαια ο Άρης του Καρυπίδη, παρότι λαβωμένος ψυχολογικά από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Κόλος νίκησε μέσα στον Βόλο με 1-0 τη 2η αγωνιστικής. 

Έχουμε όμως ένα ακόμα ντεσού, ο Μπέος είπε μετά το ματς με τον Άρη, ότι ο διαιτητής Βάτσιος είναι μόνο για να κόβει κλήσεις. Προφανώς γιατί ο Βάτσιος επαγγέλεται αστυνομικός. Και έχω και παρασκήνιο για τον διαιτητή του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Ο Βάτσιος λοιπόν, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν μπροστά στο τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη. Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν σοκαρισμένος με αυτό που είχε δει.

-To έχω ξαναπεί ο Σα αυτή τη στιγμή δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό. Για να φύγει θα πρέπει να παίξει πρώτα. Γιατί έχει να παίξει καιρό και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Αυτή τη στιγμή το μήνυμα του μάνατζέρ του στην αγορά, Ζόρζε Μέντες, είναι ότι πωλείται με13 εκατ. ευρώ. Όσο, δηλαδή, είναι το μπάι άουτ στο συμβόλαιό του. Αυτό το ποσό θέλει ο Ολυμπιακός.

- Θα κλείσω με μία ιστορία που ελάχιστοι ξέρουν. Στην ομάδα του 2004 ήταν ο Κωνσταντινίδης με τον Γεωργάτο. Ήταν φίλοι από τότε οι δύο τους. Ο Κωνσταντινίδης βοηθούσε τον Ρεχάγκελ ως ομογενής από τη Γερμανία. Κάποια στιγμή γίνεται μία παρεξήγηση με τον Γεωργάτο, ο οποίος έλεγε τα δικά του. Ο Ρεχάγκελ ρώτησε τον Κωνσταντινίδη. Εκείνος κάλυψε τον συμπαίκτη του. Έμαθε όμως ο Ότο τί είχε πει και έδιωξε και τους δύο. Ίσως ο Κωνσταντινίδης ήθελε να γίνει και αυτός... Ρεχάγκελ στην περίπτωση του Σιόβα, μεταφέροντας τις δηλώσεις του στον Φαν'τ Σιπ και να πάρει το αίμα του πίσω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags