Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Ελ Καντουρί: "Όνειρό μας το Champions League - Μας λείπει ο κόσμος μας - Έχουμε καλή ομάδα"
| 2020-09-21 21:55:00

Τρομερός Ελ Καντουρί: "Όνειρό μας το Champions League - Μας λείπει ο κόσμος μας - Έχουμε καλή ομάδα"

Sportdog Team
Τρομερός Ελ Καντουρί: "Όνειρό μας το Champions League - Μας λείπει ο κόσμος μας - Έχουμε καλή ομάδα"

ΠΑΟΚ: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για το ματς με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Μαροκινός άσος του Δικεφάλου εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στη πορεία τη ομάδας μέχρι εδώ αλλά και το μεγάλο όνειρο για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους διπλούς αγώνες με την Κρασνοντάρ: «Είναι διαφορετικό. Είναι κάτι άλλο όταν παίζεις μονό παιχνίδι, είναι σαν τελικός. Έχουμε εντός και εκτός έδρας παιχνίδι, πρέπει να είμαστε εξυπνότεροι. Θα έχουμε προσέγγιση στο ματς και αυτό γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Είναι 180 λεπτά ίσως και παραπάνω, εμείς αύριο θα πρέπει να εμφανιστούμε πιο έξυπνα γιατί όποιο και αν το αποτέλεσμα, θα υπάρχει και η ρεβάνς. Αν κερδίσουμε δεν θα έχει τελειώσει τίποτα, ενώ το ίδιο ισχύει και αν συμβεί το αντίθετο».

Για το ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της ομάδας: «Απέναντι στην Μπενφίκα ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς τα δώσαμε όλα και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση, ακόμα και αν κανείς δεν το πίστευε, εμείς όμως το πιστεύαμε. Κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο πρώτο μέρος πιεστήκαμε και αντέξαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και περάσαμε. Το σημαντικό είναι ότι το πιστεύαμε και μας βοηθήσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Καλύτερα να μην τα αναφέρω τα δυνατά στοιχεία, για να μην… βοηθήσω κανέναν». 

Για το ότι η Κρασνοντάρ έχει επτά παιχνίδια στα πόδια της και πόσο αλλάζει την προσέγγιση του ματς: «Ίσως ναι, γιατί είναι διαφορετικό να έχεις εφτά επίσημα παιχνίδια, από το να μην έχεις καθόλου. Είναι θετικό για αυτούς ότι έχουν επίσημα παιχνίδια, αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι. Και εμείς με την Μπεσίκτας παίξαμε το πρώτο ματς παιχνίδι και βγάλαμε καλά τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε ο αντίπαλος μπορεί να είναι καλύτερος σε αυτό τον τομέα της φυσικής κατάστασης, ωστόσο, αυτό δεν μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε πως θα είμαστε εμείς στο γήπεδο και θα δούμε τι θα γίνει». 

Για το αν είναι δύσκολο ή όχι να παίζει χωρίς κόσμο στις εξέδρες και αν είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ότι η Κρασνοντάρ θα παίξει χωρίς τους φιλάθλους της αύριο: «Είναι διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει με γεμάτο γήπεδο ειδικά όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ, γιατί το γήπεδο σε κάθε ματς είναι γεμάτο και ο κόσμος μας δίνει ώθηση, είναι 12ος παίκτης μας. Δεν ξέρω για αύριο, ίσως να είναι καλύτερο για εμάς, αλλά στην ρεβάνς θα είναι πλεονέκτημα για αυτούς γιατί και εμείς θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Ξαναλέω ότι κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τις συνθήκες αυτές δεν γίνεται και αυτό γιατί η υγεία είναι το σημαντικότερο. Είναι μια πραγματικότητα που όλες οι ομάδες πρέπει να προσαρμοστούν και να παίζουν μπροστά σε άδειες εξέδρες». 

Για το ποιο θεωρεί ότι είναι το πιο μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ σε αυτούς τους δυο αγώνες με την Κράσνονταρ: «Ίσως το γεγονός ότι πολλοί παίκτες κυνηγούν αυτή την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Είναι όνειρο για εμάς και θέλουμε να το υλοποιήσουμε. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, το δείξαμε με Μπεσίκτας και Μπενφίκα και θέλουμε να το δείξουμε και κόντρα στην Κρασνοντάρ. Το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο για εμάς και η αυτοπεποίθηση που έχουμε. Είναι μια καλή ομάδα η Κρασνοντάρ αλλά την σεβόμαστε και θα παίξουμε για την πρόκριση, είναι μεγάλος μας στόχος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags