Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Γίνεται… Χαριστέας ο Ρόκα – Αυτά είναι τα τρελά λεφτά της NOVA στον ΠΑΟ, έξαλλοι στην ΑΕΚ!
| 2020-09-22 17:44:00

Γίνεται… Χαριστέας ο Ρόκα – Αυτά είναι τα τρελά λεφτά της NOVA στον ΠΑΟ, έξαλλοι στην ΑΕΚ!

Του Αδέσποτου
Γίνεται… Χαριστέας ο Ρόκα – Αυτά είναι τα τρελά λεφτά της NOVA στον ΠΑΟ, έξαλλοι στην ΑΕΚ!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9.

Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι συμβαίνει με τους Πογιάτος και Ρόκα στο Τριφύλλι, πώς και με πόσα έκλεισε ο Παναθηναϊκός στη NOVA και γιατί… βράζουν πλέον στην ΑΕΚ;

Διαβάστε τα κυριότερα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89 και ακούστε τη ξανά ΕΔΩ

** Αυτό που έγινε με τον Ένινγκ και τον Χαριστέα, είναι πιθανό να γίνει και σε άλλη μεγάλη Σουπερλιγκάτη ομάδα. Μη ψάχνετε, στον Παναθηναϊκό αν φύγει ο Ντάνι Πογιάτος, θα τον ακολουθήσει ο Τσάβι Ρόκα.

** Από τη μέρα που κυκλοφόρησαν οι ετήσιες συνδρομές για το Παναθηναϊκός TV, η συμμετοχή του κόσμο ήταν το λιγότερο απογοητευτική. Αυτή ήταν η πρώτη… καμπάνα που άκουσε ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ η δεύτερη ήρθε την Κυριακή στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Η συμμετοχή κόστιζε 2 ευρώ, όμως ήταν ελάχιστοι αυτοί που το αγόρασαν και η ΠΑΕ μπήκε… μέσα!



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα προσφορά της NOVA έφτασε στα 6.3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και μπόνους τρίτης θέσης ύψους 1 εκατομμύριo ευρώ. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα, πιο μικρά και πιο εφικτά μπόνους που φτάνουν τις 500.000 ευρώ και τα οποία μπορεί να τα πάρει ο Παναθηναϊκός και να φτάσει στα 6.8 εκατ. ευρώ έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

** Σύμφωνα με τη διαρροή από το Τριφύλλι, οι άνθρωποι του συνδρομητικού ήταν αυτοί που έκαναν νέα κίνηση κάτι όμως που διαψεύδουν από τη NOVA. Από εκεί… βγαίνει πως ο  Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να προσεγγίσει και πάλι τη NOVA, βλέποντας τις εξελίξεις με το Παναθηναϊκός TV. Ακόμα και το δεύτερο να ισχύει, αποδυκνείει πως το "αφεντικό" των Πρασίνων είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας, που ξέρει να... διαβάζει την αγορά και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες!

** Η συμφωνία πάντως του Παναθηναϊκού με τη NOVA ίσως φέρει… ντόμινο εξελίξεων στη Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ πλέον έχει πρόβλημα και σύντομα θα υπάρξουν αναταραχές. Στην Ένωση μόνο θετικά δεν είδαν ήταν το γεγονός ότι παίρνουν λιγότερα χρήματα από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό πλέον. Γι’ αυτό άλλωστε με προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη τα δικαιώματα της αναμέτρησης με την Σεντ Γκάλεν τα πήρε η Cosmote Tv.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα-σοκ για ομάδα του Big-4! Σκάει ηχηρή αποχώρηση - Έξαλλο το... αφεντικό!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags