Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επαφές της Πόρτο για Ματέους Ρέις"
| 2020-09-22 20:10:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Σφήνα" top ευρωπαϊκής ομάδας για... κλεισμένη μεταγραφή!

Sportdog Team
Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Σφήνα" top ευρωπαϊκής ομάδας για... κλεισμένη μεταγραφή!

Ολυμπιακός: Ο Ματέους Ρέις είναι η πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο η υπόθεσή του τείνει να εξελιχθεί σε... σίριαλ.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, είναι... σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις, ενώ με πρόσφατες δηλώσεις του περιέπλεψε κι άλλο την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο Κάμπος τόνισε πως στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ρέις έχει μπει και η Πόρτο!

«Έχουμε παίκτες με μεγάλή ζήτηση, το ξέρουμε αυτό, αλλά αντισταθήκαμε στην αγορά, επειδή εστιάζουμε στο Europa League. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ρέις δεν πρόκειται να πουληθεί – η αγορά κλείνει μόνο στις 6 Οκτωβρίου – εάν εμφανιστεί κάποια αξιόλογη πρόταση και μπορούμε να καλύψουμε την κενή θέση, τότε μπορεί να φύγει», δήλωσε σχετικά ο Κάμπος και συνέχισε:

«Δεν θα κρύψω ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Ανυπομονώ. Ο Ματέους Ρέις έχει πολλή ποιότητα, είχε μεγάλη πρόοδο και είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να παίξει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Η Πόρτο έκανε κάποιες έμμεσες επαφές , αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες για να έχουμε μια καλή σεζόν. Εάν εμφανιστεί μια καλή πρόταση, τότε θα πάρουμε το σωστό δρόμο, σκεφτόμαστε τον σύλλογο και τον παίκτη», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags