Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.
| 2020-09-23 20:30:00

Τσόλακ: "Να παλέψω για τον ΠΑΟΚ - Είμαι μαχητής" - Το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς!

Sportdog Team
Τσόλακ: "Να παλέψω για τον ΠΑΟΚ - Είμαι μαχητής" - Το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς!

ΠΑΟΚ: Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Ο Κροάτης άσος αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τους Ασπρόμαυρους, τη φιλοσοφία παιχνιδιού του, ενώ θέλησε να στείλει και μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Νιώθω υπέροχα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που υπέγραψα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζω τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ".

Για το αν ήταν εύκολη απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Δικεφάλου: "Ναι, για μένα ήταν εύκολο. Δεν χρειαζόταν να με πείσει κάποιος να έρθω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι οπαδούς έχει, έχω πολλούς Έλληνες φίλους που μου είπαν να έρθω εδώ".

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή: "Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως ομαδικό παίκτη. Είμαι μαχητής στο γήπεδο, μου αρέσει να παλεύω για την ομάδα μου και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Γι΄ αυτό είμαι εδώ άλλωστε, θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Θέλω να γράψω ιστορία με αυτούς τους οπαδούς, θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του κλαμπ. Το παρατσούκλι μου είναι Τσόκιγκολ και θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να ακούω να φωνάζουν το όνομά μου στο γήπεδο''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags