Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρομερή ατάκες Καρέρα και Σιμόες ενόψει Σεντ Γκάλεν
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-23 22:24:00

Τρομερές ατάκες Καρέρα και Σιμόες ενόψει Σεντ Γκάλεν - "Η ΑΕΚ πρέπει να γίνει ξανά..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Καρέρα και Σιμόες ενόψει Σεντ Γκάλεν - "Η ΑΕΚ πρέπει να γίνει ξανά..."

ΑΕΚ: Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Σεντ Γκάλεν, ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως η Ένωση χρειάζεται την πρόκριση, καθώς πρέπει να γίνει ξανά "ορατή την Ευρώπη", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του πως θέλει να δει την ΑΕΚ να επαναλαμβάνει το αήττητο σερί στην Ευρώπη (σ.σ. ήταν για 14 ματς αήττητη μέχρι το 2018).

«Δεν είναι ειδικά για μένα σημαντική η πρόκριση στους ομίλους του Europa. Είναι σημαντική για τον σύλλογο. Η ομάδα πρέπει να γίνει πάλι …ορατή στην Ευρώπη. Θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε και πάλι μεγάλες ομάδες και είναι σημαντικό για το πρεστίζ του συλλόγου», τόνισε ο Καρέρα.

«Δεν συμφωνώ πως είμαστε φαβορί. Η Σεντ Γκάλεν είναι σοβαρή ομάδα, που απαιτεί σεβασμό. Είναι ομάδα σε ανοδική πορεία και θέλει προσοχή. Και το σύστημα και τα πρόσωπα κάντε υπομονή και θα τα δείτε στον αγώνα. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν ήδη, αλλά εσείς θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον αγώνα», πρόσθεσε ο Ιταλός.

«Ήρθαμε για να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχω ζήσει πολύ σημαντικά πράγματα με την ΑΕΚ στην Ευρώπη, όπως το μεγάλο αήττητο που κάναμε και θέλω να τα ζήσω και πάλι. Πρέπει να το επαναλάβουμε», τόνισε ο Πορτογάλος χαφ της Ένωσης. Όσο για την Σεντ Γκάλεν; «Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν ποιότητα και πρεσάρουν σκληρά. Πρέπει να τους δούμε πολύ σοβαρά», σχολίασε ο Σιμόες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags