Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τιάγκο Σίλβα: "Θυμίζει τον Ζέκα, θα γίνει αντι-Γκιλιέρμε"
| 2020-09-24 12:06:00

"Θυμίζει τον Ζέκα, θα γίνει αντι-Γκιλιέρμε": Αυτός είναι ο χαφ-δυναμίτης που φέρνει ο Μαρινάκης!

του Γιώργου Κτενά
"Θυμίζει τον Ζέκα, θα γίνει αντι-Γκιλιέρμε": Αυτός είναι ο χαφ-δυναμίτης που φέρνει ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός: Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τιάγκο Σίλβα, στο sportdog, ο Αντώνης Τσαούσης που γνωρίζει άριστα το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Δημοσιογράφος που ασχολείται με το άθλημα στο Νησί, πέρασε από ακτίνες Χ τον άσο τής Νότιγχαμ Φόρεστ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και τον "συστήνει" στους αναγνώστες του sportdog.

"Είναι ένας καλός χαφ, ένας παίκτης 6ο-8άρι. Έχει δύναμη και τρεξίματα, δεν είναι κάποιος κορυφαίος χαφ αλλά παίκτης που μπορεί να συμμαζέψει την ομάδα. Δεν είναι ο αμιγώς αμυντικός μέσος, μπορεί να δώσει την μπάλα και να γίνει παιχνίδι. Είναι κάπως σαν τον Ζέκα που είχε ο Παναθηναϊκός αλλά σαφώς είναι πιο δυνατός", ανέφερε αρχικά ο Α. Τσούτης στο sportdog.



Ποια είναι τα γνωρίσματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι δυνατό παιδί και ως χαφ πατάει στην περιοχή. Η Νότιγχαμ, βέβαια, είναι λίγο περίεργη ομάδα, όλη τη χρονιά πέρσι την είχε βγάλει με έναν φορ. Και ήταν αμυντικά δοδημένη, οπότε μπορεί και ο Τιάγκο Σίλβα να είχε κι άλλα στοιχεία και απλώς να μην του βγήκαν".

Έχει τραυματισμούς;

"Αν θυμάμαι καλά βγήκαν προβληματάκια τραυματισμών. Και στην έναρξη της φετινής σεζόν ήταν κάπως και πέρσι είχε χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά από όσο θυμάμαι δεν ήταν κάτι σοβαρό".

Είναι παίκτης που αν έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό θα το κάνει για να είναι βασικός;

"Κατευθείαν βασικός ειδικά από τη στιγμή που λείπει από την 11άδα ο Γκιγιέρμε. Δεν είναι κάποιος χαφ από το πάνω ράφι, δεν θα δούμε 30άρες μπαλιές κ.λπ., αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα φοβηθεί να ανέβει στο γήπεδο και να πάρει μέτρα. Θεωρώ ότι είναι μια συμπαθητική κίνηση για τον Ολυμπιακό".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags