Facebook Pixel «Να βοηθάω, είτε βασικός είτε όχι»
| 2011-10-29 21:27:00

«Να βοηθάω, είτε βασικός είτε όχι»

«Να βοηθάω, είτε βασικός είτε όχι»

Στον γυμναστή του Ατρομήτου αφιέρωσε τα δύο τέρματα που πέτυχε στο ματς με τον Πανιώνιο ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθάει την ομάδα του και όχι αν ξεκινάει στην αρχικά 11άδα.

«Είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα. Βρισκόμαστε ψηλά και θέλουμε να παίζουμε καλά και να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση αν τον απασχολεί που δεν αγωνίζεται βασικός.

«Δεν με απασχολεί αυτό, με ενδιαφέρει να βοηθάω, είτε είμαι βασικός είτε όχι. Δεν με απασχολεί αν παίζω από την αρχή», σχολίασε και στη συνέχεια μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος, προηγήθηκε, ενώ εμείς δεν είχαμε ρυθμό. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε».

Για τις διαφορές της φετινής με την περσινή ομάδα: «Είμαστε πιο ουσιώδεις από πέρυσι. Προσφέρουμε και καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε και την ουσία».

Για την αφιέρωση, που ήθελε να κάνει: «Αφιερώνω τα γκολ στον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά, που είχε πει ότι θα σκοράρω και τελικά πέτυχα δύο γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags