Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Καμμένοι" οι παίκτες της ΑΕΚ - Θετικός ο Κωνσταντινίδης - Ο Σα και το deal των 23 εκατομμυρίων!
| 2020-09-24 20:00:00

"Καμμένοι" οι παίκτες της ΑΕΚ - Θετικός ο Κωνσταντινίδης - Ο Σα και το deal των 23 εκατομμυρίων!

Του Αδέσποτου
"Καμμένοι" οι παίκτες της ΑΕΚ - Θετικός ο Κωνσταντινίδης - Ο Σα και το deal των 23 εκατομμυρίων!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Πέμπτης, υπήρξε αναφορά από τον Ευάγγελο Μίχο στο… παράπονο του Μάσιμο Καρέρα, στην επικείμενη πρόταση για τον Ζοσέ Σα, αλλά και στον κορωνοϊό που… χτύπησε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 και ακούστε την ξανά με ένα κλικ ΕΔΩ

** Μίλησα με έναν άνθρωπο μέσα από την ΑΕΚ και μου είπε ότι ο Καρέρα έχει μεγάλο παράπονο σχετικά με την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου. Περίμενε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γινόταν στις 30 Αυγούστου και μετά τη νέα αναβολή για τις 12 Σεπτέμβρη, ανατράπηκε ο σχεδιασμός και η προετοιμασία της Ένωσης. Ακολούθησε ένα διάστημα χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές και ο Ιταλός τους ξανατσίτωσε για να είναι έτοιμοι ενόψει τελικού και πρεμιέρας Σούπερ Λιγκ, με αποτέλεσμα τα… πόδια τους να είναι βαριά και να θέλουν χρόνο τώρα για να λυθούν.

** Ο Εντουάρντ Μεντί ανακοινώθηκε και επίσημα από την Τσέλσι και δεν αποκλείεται αυτή η μεταγραφή να αλλάξει τα δεδομένα… και στην Ελλάδα. Η Ρεν φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ζοσέ Σα, ως αντικαταστάτη του 28χρονου γκολκίπερ, τον οποίο πούλησαν στους Λονδρέζους έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ.

** Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που είναι συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ, ήταν κρούσμα κορωνοϊού. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ρουμάνου κόουτς υποδεχόταν την Σαμπάμπ Αλ Αχλί για την έκτη αγωνιστική του ασιατικού Champions League, ωστόσο λόγων των αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού, δεν της επέτρεψαν να κατεβάσει και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση στα χαρτιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στο Λιμάνι! Τέλος ξένος άσος, τον... έφαγε Έλληνας ταλεντάρα - "Πρόβλημα" για Μάρτινς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags