Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να χτυπήσει τατουάζ;
| 2020-09-26 07:16:00

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να χτυπήσει τατουάζ;

Sportdog Team
Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να χτυπήσει τατουάζ;

Είναι να απορεί κανείς πως ο πιο νάρκισσος και εγωπαθής ποδοσφαιριστής του πλανήτη δεν έχει γεμίσει το σώμα του με περίτεχνα τατουάζ, απλά και μόνο για να δείξει στους David Beckham και Raul Meireles ότι τα χτυπάει καλύτερα απ' όλους.

Πριν αρχίσεις να κράζεις ανελέητα, μάθε αυτό: Υπάρχει σοβαρός λόγος που ο CR7 δεν έχει σημαδέψει ακόμη το αψεγάδιαστο, μυώδες σώμα του κι αυτός δεν είναι για να μην καταστρέψει την τελειότητά του, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να δίνει αίμα.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, ο 35χρονος Πορτογάλος -γνωστός για το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί- είναι αιμοδότης και σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες, όποιος δίνει συστηματικά αίμα, αν αποφασίσει να κάνει tattoo πρέπει να περιμένει τέσσερις με πέντε μήνες για αιμοδοσία.

«Κάνε τη διαφορά και δώσε αίμα. Κάθε αιμοδοσία μπορεί να βοηθήσει τρεις ανθρώπους που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση ή παλεύουν με μακροχρόνιες παθήσεις», είχε δηλώσει ο ίδιος πριν μερικά χρόνια, τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να παροτρύνει τον κόσμο να γίνει αιμοδότης σε συστηματική βάση. Ο Ronaldo είναι επίσης εθελοντής δότης μυελού των οστών. «Ξεκίνησα τη δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων όταν ήμουν συμπαίκτης στην Εθνική Πορτογαλίας με τον Carlos Martins. Μου εκμυστηρεύτηκε το πρόβλημα υγείας του γιου του και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες αποφασίσαμε να βοηθήσουμε να σωθεί το παιδί, προσφέροντας λίγο από το χρόνο μας. Πολύ πιστεύουν ότι να γίνεις δότης μυελού των οστών είναι κάτι δύσκολο. Κι όμως, είναι ό,τι πιο όμορφο μπορείς να κάνεις για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη».

Ένα δυνατό χειροκρότημα σ' αυτόν εδώ τον τύπο.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags