Facebook Pixel Βόμβες για Πανιώνιο: "Αυτοί τον κατέστρεψαν - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα" - Αποκάλυψη για Τσακίρη!
| 2020-09-26 09:52:00

Βόμβες για Πανιώνιο: "Αυτοί τον κατέστρεψαν - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα" - Αποκάλυψη για Τσακίρη!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες για Πανιώνιο: "Αυτοί τον κατέστρεψαν - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα" - Αποκάλυψη για Τσακίρη!

Σε όλα τα νέα γύρω από την επικαιρότητα του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ των Κυανέρυθρων Θοδωρής Βασίλης, με συνέντευξή του στο sportdog.

Πότε χάθηκε η μπάλα στην ομάδα; Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; Τι γίνεται με τους υποψήφιους επενδυτές και τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη;

Όλες οι απαντήσεις παρακάτω... 

Φτάσαμε σήμερα να συζητάμε για τον Πανιώνιο και τη συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική, ομάδα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια συζητούσαμε ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πώς φτάσαμε ως εδώ; Ποιος φταίει γι' αυτό το κατάντημα;

Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Δεν φταίει μόνο ένας, είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Η άσχημη κατάσταση ξεκίνησε από την ημέρα που αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης πριν από μια δεκαετία περίπου. Οι επόμενες διοικήσεις που ανέλαβαν δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου κάνοντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο με τελευταία τη διοίκηση Δάρα - Ζαμάνη. Από ένα σημείο και μετά χάθηκε η μπάλα με λάθος επιλογές προπονητών και παικτών, οικονομική ανεπάρκεια και γενικότερα λάθος αποφάσεις. Και το άσχημο είναι ότι όλα αυτά σε διάστημα μόλις τριών ετών, αφού το 2017 ο Πανιώνιος με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τότε στον πάγκο ήταν η ομάδα που είχε προκαλέσει τον θαυμασμό όλης της Ελλάδας.  

Μπορεί να αλλάξει κάτι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση; Υπάρχει σωτηρία για την ομάδα; Για παράδειγμα ο επενδυτής που διαβάζουμε διαρκώς ότι θα έρθει αλλά δεν έρχεται.

Νομίζω πως πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι συζητήσεις με τους επενδυτές δεν προχώρησαν και πλέον πάμε στο άλλο πλάνο που θέλει την ομάδα να αποχωρεί από τη Super League 2 και να δηλώνει συμμετοχή στην Γ' Εθνική. Εκεί υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι - Πανιώνιοι - οι οποίοι έχουν εκπονήσει ένα πλάνο για να μπορέσει ο σύλλογος να κάνει τη σωστή επανεκκίνηση χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. 

Υπάρχει φημολογία για επιστροφή του Τσακίρη. Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο;

Όχι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το όνομα του Κωνσταντίνου Τσακίρη ακούγεται πάντα όταν η κατάσταση στον σύλλογο φτάνει στο απροχώρητο. Περισσότερο όμως αποτελεί ένας ανεκπλήρωτος πόθος από τους φίλους του Πανιωνίου που ονειρεύονται μια πιθανή επιστροφή του κι επιστροφή της ομάδας σε εποχές που έβγαζε υγεία.

Ο Πανιώνιος είναι ταυτισμένος με τους οπαδούς του - Ποια είναι ο ρόλος που μπορούν να παίξουν οι οπαδοί στην επόμενη μέρα του συλλόγου;

Έτσι όπως είναι η κατάσταση και για να υπάρχει αύριο για τον Πανιώνιο, η Γ' Εθνική φαντάζει η μοναδική λύση. H στάση του κόσμου θα πρέπει να είναι στήριξη σε όποια κατηγορία βρεθεί η ομάδα απέναντι από την εκάστοτε διοίκηση με διακριτούς ρόλους στηλιτεύοντας τα αρνητικά και στηρίζοντας τα θετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μανιάτης! "Κλέβει" παικταρά του ΠΑΟ για τον Πανιώνιο της Γ’ Εθνικής - "Έγκλημα" Ρόκα!

 

   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags