Facebook Pixel Ξέσπασμα για Άρη-Ολυμπιακό: "Είναι ντροπή - Τι κάνει ο Καρυπίδης" - Απίθανη ατάκα για Μάντζιο!
| 2020-09-27 09:55:00

Ξέσπασμα για Άρη-Ολυμπιακό: "Είναι ντροπή - Τι κάνει ο Καρυπίδης" - Απίθανη ατάκα για Μάντζιο!

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα για Άρη-Ολυμπιακό: "Είναι ντροπή - Τι κάνει ο Καρυπίδης" - Απίθανη ατάκα για Μάντζιο!

Σε όλη την επικαιρότητα του Άρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Γιώργος Ζήνδρος, καθώς η ομάδα τής Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο στην αρχή της σεζόν.

Έχει τα φόντα ο Άκης Μάντζιος για να καθίσει στην άκρη του πάγκου; Τι σημαίνει για τον Άρη πιθανή επιστροφή τού Ματέο Γκαρσία και τι πιθανή αποχώρηση του Φετφατζίδη; Ποια είναι η άποψή του για τις σχέσεις των Κίτρινων με τον Ολυμπιακό; Όλες οι απαντήσεις στη συνέχεια.

"Ντροπή και εν θερμώ αποφάσεις"

"Οι αποφάσεις είναι του προέδρου. Θεώρησε ότι ήταν ντροπιαστικός ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και ίσως να πήρε αποφάσεις εν θερμώ. Έτσι αποφάσισε για τον προπονητή, όμως, έτσι θα πορευτούμε. Τώρα αν ο Χαριστέας αισθάνθηκε ότι είχε συμμετοχή στις επιλογές παικτών που ήρθαν φέτος, δεν ξέρω μήπως βιάστηκε κιόλας, είναι προσωπικοί λόγοι και θεώρησε σωστό να αποχωρήσει", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Ζήνδρος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την επόμενη μέρα του συλλόγου:

"Ο Άρης παραμένει Άρης και χωρίς αυτά τα πρόσωπα, εμείς κοιτάμε την ομάδα. Ευτυχώς κερδίσαμε την Κυριακή και έχουμε έναν ακόμα αγώνα στα μέτρα μας αυτή την Κυριακή, μπορούμε να κάνουμε το 3Χ3 και πάντα οι επιτυχίες καλύπτουν κάποια κενά ή κάποιες ιδιαιτερότητες".

"Γιατί όχι ο Μάντζιος;"

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Άκη Μάντζιο, αν και φαίνεται να υπάρχουν αντιδράσεις για το αν έχει το ειδικό βάρος για να καθίσει στον πάγκο μιας τόσο μεγάλης ομάδας.

"Γιατί όχι ο Μάντζιος; Λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές, είναι και θέμα χημείας, πολλά παίζουν ρόλο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να βρεις ξένο καλό προπονητή που να μην δουλεύει. Είναι δύσκολο. Γιατί να μην δοθεί η ευκαιρία στον Μάντζιο που δούλεψε σε αρκετές ομάδες και τα πήγε καλά;".

Πώς σχολιάζετε το ενδεχόμενο επιστροφής τού Ματέο Γκαρσία στην ομάδα;

"Η εικόνα του από την προηγούμενη θητεία στον Άρη ήταν φανταστική. Ένας παίκτης που δημιουργεί, διεισδύει, σκοράρει, είναι ένας παίκτης που οποιαδήποτε ομάδα τον χρειάζεται. Αυτοί που κοουτσάρουν τις ομάδες τον υποτίμησαν λίγο, όλες οι ομάδες τον χρειάζονται. Αν τον πάρουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Αν είχε προχωρήσει λίγο πιο νωρίς η μεταγραφή του, ίσως να βοηθούσε και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και να μην είχαμε αποκλειστεί. Η ζωή συνεχίζεται, ο Άρης δεν σταματάει, συνεχίζει. Ο πρόεδρος πήρε τις αποφάσεις του, βεβαίως τις υποστηρίζουμε γιατί ξέρει μέχρι πού φτάνει το πάπλωμα".

Το σενάριο για την έλευση του Ματέο Γκαρσία σχετίζεται, παράλληλα, με την πιθανότητα πώλησης του Φετφατζίδη.

"Ο Φετφατζίδης πέρσι ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Είναι αναγνωρισμένος και ίσως, όπως φαίνεται, έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τον Ματέο Γκαρσία. Τώρα αν περίμενε πρώτα να δώσει τον Φέτφα και μετά να πάρει τον Γκαρσία δεν το ξέρω. Πάντως είναι παίκτες που έχουν ίδια προσόντα. Μακάρι να τους είχαμε μαζί στην ίδια 11άδα. Οποιαδήποτε ομάδα τούς θέλει μαζί στην 11άδα της".

"Παντού υπάρχουν αυτά..."

Πρόσφατα το όνομα του Ρόουζ συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον παίκτη και κατά πόσο σάς επηρεάζουν όσα ακούστηκαν, με αφορμή και το σενάριο για τον Ρόουζ, για τη σχέση Ολυμπιακού-Άρη;

"Ο Ρόουζ ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σίγουρα μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό. Αλλά όπως φαίνεται ουδείς είναι αναντικατάστατος. Τώρα όσον αφορά τη σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες, εμείς έχουμε τη δική πορεία, ξεχωριστή, τα συμπεράσματα δεν νομίζω ότι βγαίνουν από κάποια άλλη συνεργασία. Παίκτες που θέλεις τούς παίρνεις από εκεί που μπορείς, γιατί είναι καταδικάσιμο αυτό; Τώρα αν τυχαίνει να υπάρχει φιλική σχέση μεταξύ των προέδρων, παντού υπάρχουν αυτά".

Πώς περιμένετε την επόμενη μέρα στην ομάδα;

"Ελπίζω να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και αν κερδίσουμε την Κυριακή όλα θα μπουν στη θέση τους, θα ξεχαστεί ο αποκλεισμός και θα αφοσιωθεί η ομάδα στο πρωταθλημα και στο Κύπελλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ με Ουάρντα! Μιλάει με κορυφαία ελληνική ομάδα - Θα γίνει... κόλαση - Θα τρελαθούν στον ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags