Facebook Pixel Με αυτόν "πλακώθηκε" ο Γκαρσία - Η Μπαρτσελόνα για το πουλέν του Μπέου - Γιατί φεύγει ο Κούτρης
| 2020-09-27 13:00:00

Με αυτόν "πλακώθηκε" ο Γκαρσία - Η Μπαρτσελόνα για το πουλέν του Μπέου - Γιατί φεύγει ο Κούτρης

Οι Μιχείες
Με αυτόν "πλακώθηκε" ο Γκαρσία - Η Μπαρτσελόνα για το πουλέν του Μπέου - Γιατί φεύγει ο Κούτρης

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89. Εκτός από τη… βόμβα για τις συζητήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους Μάρκο Σίλβα και Εσταμπάν Καμπιάσο για να αναλάβουν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Νότιγχαμ, υπήρχαν κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα για τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Άρη!

Διαβάστε κάποια από τα θέματα της εκπομπής παρακάτω:

** Μία από τις εκπλήξεις στη χθεσινή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ήταν η παρουσία του Γιώργου Βρακά. Πρόκειται για ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως είχε έρθει σε ρήξη με τον Πάμπλο Γκαρσία όταν ήταν στην Ακαδημία. Ο Ουρουγουανός κόουτς θεωρούσε ότι ήταν… βεντέτα και δεν τον ήθελε και μάλιστα είχε πει «Ή εγώ ή αυτός» για την Κ19!

Τελικά, δεν τα κατάφερε στη Νάπολι, φέτος επέστρεψε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, αν και είχε ακουστεί τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα 10αράκι, μεσοεπιθετικός, τον οποίο εμπιστεύεται πολύ ο Αμπέλ Φερέιρα και για αυτό του έδωσε φανέλα βασικού στον Βόλο.

** Βασικός για τον Βόλο κόντρα στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε χθες ο Τάσος Δουβίκας. Ο 21χρονος φορ είχε… χάσει τον δρόμο του, καθώς μέχρι πριν δύο χρόνια θεωρούνταν τεράστιο ταλέντο. Μέχρι και για την Μπαρτσελόνα είχε ακουστεί, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Ο Αχιλλέας Μπέος πάντως τον πιστεύει πολύ και είναι σίγουρος ότι θα… βγει φέτος. Γι’ αυτό και συμφώνησε να τον πάρει ως ελεύθερο από τον Αστέρα Τρίπολης, δίνοντας ποσοστό 25%.

** Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τα εξτρέμ, Νεμάνια Ράντονιτς. Είναι μόλις 24 ετών κι έχει περάσει από Παρτιζάν, στην Ακαδημία του Χάτζι, Κ-19 Ρόμα, Έμπολι, Ρόμα, Τσουκαρίτσκι, Ερυθρό Αστέρα και Μαρσέιγ. Όλα αυτά τα χρόνια για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν δαπανηθεί πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ρόμα όταν έπαιζε στην Ακαδημία του Χάτζι είχε δώσει ως ενοίκιο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Ερ. Αστέρας είχε πληρώσει τρία εκατομμύρια για να τον πάρει από τη Ρόμα και έναν χρόνο μετά απογείωσε την τιμή του, πουλώντας τον με 12 εκατομμύρια ευρώ στη Μαρσέιγ!

Με όλα αυτά και έχοντας 17 συμμετοχές και δύο γκολ στην Εθνική Σερβίας, έχει ανεβάσει το κασέ του. Φέτος έχει ήδη παίξει τρία ματς με τη Μαρσέιγ, όλα όμως σαν αλλαγές. Ο Βίλας Μπόας που πέρυσι τον χρησιμοποιούσε, φέτος έφερε παίκτη στη θέση του και για αυτό ψάχνει ομάδα ο νεαρός εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος (πιο πάνω από τον Ραντζέλοβιτς) και έχει χρηματηστηριακή αξία στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται λοιπόν για… μανατζερικό προϊόν και δύσκολα μένει πάνω από δύο χρόνια σε μία ομάδα. Κι εδώ είναι το παρασκήνιο. Οι ατζέντηδές του κάνουν πάντως δουλειές με Ολυμπιακό και έχουν φέρει ήδη δύο παίκτες στο Λιμάνι. Τον Μάρκοβιτς που είχε πάει δανεικός στην ΑΕΛ αλλά γύρισε λόγω τραυματισμού και τον Μπέλιτς που θεωρείται μεγάλο ταλέντο, ήρθε από Αγγλία και παίζει στην Κ 19. Τον έχει ξεχωρίσει ήδη μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς!

** Εντύπωση προκαλεί που ο Ολυμπιακός πάει να πάρει δανεικό τον νεαρό Λαρουσί από τη Λίβερπουλ (19χρονος) και δεν κρατάει τον Κούτρη για τη θέση του αριστερού μπακ. Αυτή η εξέλιξη οφείλεται κυρίως σε… ψυχολογικούς λόγους (του παίκτη) και όχι στο ότι φοβούνται πως θα επιτρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη. Ο Μαρτίνς τον πίστευε πάρα πολύ στην αρχή τον Κούτρη, όμως στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Τσιμίκα. Φέτος οι Πειραιώτες δεν ήθελαν να τον κρατήσουν και αυτό έχει μεγάλη σημασία!

** Το deal στη μεγάλη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στο Κατάρ, το κλείνει ένας άνθρωπος που… έφερε πολλά εκατομμύρια φέτος στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον ατζέντη του Γκιλιέρμε, ο οποίος κάνει τη δουλειά για τον «Φέτφα». Μέχρι να κλείσει όμως η μεταγραφή στην Αλ Κορ, ο Έλληνας άσος θα παίζει στον Άρη.

** Ο Βασιλαντωνόπουλος όχι μόνο μένει στην ΑΕΚ, αλλά πολύ σύντομα θα τον καλέσει η ΠΑΕ για νέο συμβόλαιο. Λήγει του χρόνου και θα ανανεώσει πρόωρα, όπως συνέβη με τον Σβάρνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Έκανε "όργια" σήμερα και φεύγει από τον Ολυμπιακό - Ανταλλαγή με παικταρά της Νότιγχαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags