Facebook Pixel Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Άρης είσαι… και δεν χάνεις! Ματσάρα και επιστροφή από το 0-2 – Εντυπωσίασε ο ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-09-27 17:53:00

Άρης είσαι… και δεν χάνεις! Ματσάρα και επιστροφή από το 0-2 – Εντυπωσίασε ο ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άρης είσαι… και δεν χάνεις! Ματσάρα και επιστροφή από το 0-2 – Εντυπωσίασε ο ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Συναρπαστικό αλλά χωρίς νικητή ήταν το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έληξε 2-2 από 0-2!

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ των Ναουμέτς και Παντελάκη στο 15’ και στο 22’, ενώ ο οι Κίτρινοι ισοφάρισαν με γκολάρες των Φετφατζίδη και Ματίγια στο 48’ και στο 68’.

Το τελικό 2-2 πάντως ήταν δίκαιο και άφησε αμφότερους ευχαριστημένους, καθώς οι Γιαννιώτες στην πρεμιέρα τους (δεν είχαν παίξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές) ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ οι Θεσσαλονικείς στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να γυρίσουν το ματς και να παραμείνουν αήττητοι μετά από τρεις αγωνιστικές με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Μαγικό ξεκίνημα για τον ΠΑΣ!

Παρότι δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, αφού είχαν αναβληθεί οι υποχρεώσεις τους για τις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι Γιαννιώτες μπήκαν… φορτσάτοι στο γήπεδο και αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας δύο γκολ νωρίς – νωρίς!

Πριν τα γκολ υπήρχε βέβαια μία καλή απόκρουση του Χουτετσιώτη στο 10’, σε σουτ του Μπερτόλιο, ενώ στο 15’ έγινε το 0-1. Ο Ναουμέτς με υπέροχο σου ξάφνιασε τον Κουέστα κι άνοιξε το σκορ, όντας πιο τυχερός από ό,τι οι Μπερτόλιο και Φετφατζίδης που στο 19’ σε διπλή μεγάλη ευκαιρία δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χουτετσιώτη. Στο 22’ όμως έγινε το 0-2, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος έξοδο του Κουέστα, ο Εραμούσπε στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά και ο Παντελάκης με προβολή έγραψε το 0-2! Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αφού οι Κίτρινοι παρά τις φάσεις που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Γκολάρες και… τέλος

Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε φουριόζος και ευτύχησε να μειώσει σε 1-2 μόλις στο 48’. Ο Γκάμα με ωραία ασίστ βρήκε τον Φετφατζίδη και αυτός με ιδανικό τελείωμα σκόραρε κι έβαλε ξανά τους Κίτρινους στο παιχνίδι! Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να πιέζουν και τελικά το 2-2 ήρθε στο 68. Ο Ματίγια με τρομερή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ματίγια κι έγραψε το 2-2!

Παρά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η ισοφάριση, ο Άρης δεν είχε… δυνάμεις για να διασπάσει στο τελευταίο εικοσάλεπτο τη διπλή άμυνα ζώνης του ΠΑΣ. Οι φάσεις μέχρι τη λήξη ήταν ελάχιστες και το 2-2 δεν άλλαξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags