Facebook Pixel ΟΦΗ – Ατρόμητος: Σόκαρε τον ΟΦΗ στον 93’ ο Γούτας – Ανέλπιστος βαθμός για Ατρόμητο με 10 παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-09-27 20:03:00

Σόκαρε τον ΟΦΗ στο 93’ ο Γούτας – Ανέλπιστος βαθμός για Ατρόμητο με 10 παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σόκαρε τον ΟΦΗ στο 93’ ο Γούτας – Ανέλπιστος βαθμός για Ατρόμητο με 10 παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες στο φινάλε, ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει τον ΟΦΗ στο τελικό 2-2 με κεφαλιά του Γούτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και να φύγει με βαθμό από το Ηράκλειο!

Οι Κρητικοί είδαν γκολ του Σαρδινέρο να ακυρώνεται για οφσάιντ μέσω VAR στο 44’, ενώ στο 45+1’ οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με τη συνδρομή του ριπλέι. Το γκολ του Μανούσου αρχικά δεν μέτρησε ως οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής Ζαχαριάδης πήγε στο VAR και τελικά έδειξε σέντρα για το 1-0 του Ατρομήτου.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε και έφτασε σε ανατροπή με δύο γκολ του Σαρδινέρο. Ο Ισπανός ισοφάρισε σε 1-1 στο 49’ και γύρισε το παιχνίδι με δεύτερο προσωπικό γκολ για το 2-1 στο 56’.

Όλα έδειχναν πως ο ΟΦΗ θα έπαιρνε τη νίκη, που θα τον ανέβαζε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη, ειδικά όταν ο Μουνίθ άφησε με δέκα παίκτες τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο, ο Γούτας λύτρωσε τον Ατρόμητο, καθώς βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή του ΟΦΗ και με κεφαλιά έγραψε το 2-2 στο 93’!

Ο ΟΦΗ έμεινε στην 3η θέση με 5 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος είναι 8ος με 2 πόντους.  

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί (87' Στάρτζεον), Βούρος, Γιαννούλης, Σαρντινέρο (79' Γκαργκαλατζίδης), Στάικος (78' Μίγγος), Μεγιάδο, Κοροβέσης (90+4' Γιάννου)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46' Στρούγγης), Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (42' Νάτσος), Σάλομον, Χαρίσης (65' Μουνίθ), Ραμπέλο (79' Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46' Ούμπιδες), Μανούσος

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags