Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Βάρντι έχει δυο χατ-τρικ με τον Πεπ και ... 35 γκολ κόντρα στο Big-Six!
| 2020-09-29 02:31:00

Ο Βάρντι έχει δυο χατ-τρικ με τον Πεπ και ... 35 γκολ κόντρα στο Big-Six!

Sportdog Team
Ο Βάρντι έχει δυο χατ-τρικ με τον Πεπ και ... 35 γκολ κόντρα στο Big-Six!

Ο Τζέιμι Βάρντι έκανε ακόμα ένα... πάρτι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, πέτυχε χατ-τρικ όπως το έχει ξανακάνει απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα, αύξησε τα γκολ που έχει μετρήσει κόντρα στο Big-Six της Πρέμιερ Λιγκ και έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία, έχει φτάσει στα 108 γκολ!

Ο Άγγλος στράικερ της Λέστερ πρωταγωνίστησε στο ιστορικό 5-2 της ομάδας του απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad», με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δέχεται για πρώτη φορά τόσα τέρματα ως προπονητής στα 686 παιχνίδια που έχει καταγράψει με παρουσία σε πάγκο ομάδας, ενώ, οι «πολίτες» δέχθηκαν πέντε τέρματα σε ένα ματς οποιασδήποτε διοργάνωσης μετά από 438 ματς!

Ο Βάρντι, έχει πλέον δυο χατ-τρικ απέναντι στον Καταλανό κόουτς της Σίτι, αφού, πριν από το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου του 2020, το είχε κάνει και στο 4-2 της Λέστερ, την 10η Δεκεμβρίου του 2016, στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου με το έπος των «αλεπούδων» υπό τις οδηγίες του Ρανιέρι.

Ο μοναδικός, μαζί με τον Βάρντι, που έχει σκοράρει τρεις φορές σε ένα παιχνίδι απέναντι σε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Λιονέλ Μέσι, από το 4-0 της Μπαρτσελόνα επί του κλαμπ του Μάντσεστερ, την 19η Οκτωβρίου του 2016 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το «κανόνι» της Λέστερ, έχοντας κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου στα 27 του, έχει φτάσει στα 108 τέρματα μέχρι την ηλικία των 33 ετών, ενώ, έχει σημειώσει 35 γκολ κόντρα στο Big-Six! Έχει σκοράρει 10 φορές κόντρα στην Άρσεναλ, 7 απέναντι στη Λίβερπουλ, 6 έχει με την Μάντσεστερ Σίτι, 5 με την Τότεναμ, 4 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 3 με την Τσέλσι.

ΠΗΓΗ: england365.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags