Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα επιβεβαίωση Sportdog! Το είπανε και στην ΕΡΤ για τη μεταγραφή
| 2020-09-28 23:03:00

Νέα επιβεβαίωση Sportdog! Το είπανε και στην ΕΡΤ για τη μεταγραφή

Sportdog Team
Νέα επιβεβαίωση Sportdog! Το είπανε και στην ΕΡΤ για τη μεταγραφή

Το γράψαμε και επιβεβαιώθηκε από 100 μεριές. Τις πληροφορίες που ήθελε την Αλ Χιλάλ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βιεϊρίνια επιβεβαίωσε ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας, δεν γνωρίζω ποια θα είναι η τελική έκβαση του θέματος, αλλά θα χαρώ πάρα πολύ να τον έχουμε πάλι στην ομάδα μας», ανέφερε ο Κωνσταντινίδης είναι συνεργάτης του προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου και συνέχισε αναλύοντας το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ.

«Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και την ιστορία της.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, μετά από αλλεπάλληλα ανεπιτυχή αποτελέσματα και άτυχα αποτελέσματα, γιατί κι άλλες φορές πλησιάσαμε και φτάσαμε μια ανάσα από τους ομίλους, αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ να πάρει αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό.

Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί η Κράσνονταρ είναι μια καλή ομάδα, οι μεσοεπιθετικοί της είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, κινούν την μπάλα με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έχουν πολύ ταλέντο. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, όσοι το λένε κάνουν λάθος, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags