Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι 11άδα για να την πιείς στο ποτήρι - Το France Football "ζωγραφίζει" - Διάταξη 3-4-3!
| 2020-09-30 09:22:00

Αυτή είναι 11άδα για να την πιείς στο ποτήρι - Το France Football "ζωγραφίζει" - Διάταξη 3-4-3!

Sportdog Team
Αυτή είναι 11άδα για να την πιείς στο ποτήρι - Το France Football "ζωγραφίζει" - Διάταξη 3-4-3!

Μια εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη, που επεκτάθηκε για το φθινόπωρο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αρκετοί ποδοσφαιριστές, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Μία... άτυπη 11αδα, που αποτελείται από τους -θεωρητικά- καλύτερους παίκτες οι οποίοι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευθούν και να επιλέξουν την ομάδα  της αρεσκείας τους, είναι η ακόλουθη, όπως την επέλεξε το «France Football».

    Για την θέση του τερματοφύλακα, το γαλλικό περιοδικό, ξεχώρισε τον Λούκα Ζιντάν. Ο υιός του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν, έμεινε ελεύθερος από τους Μαδριλένους και μετά από την εμπειρία του στην Segunda Division με την Σανταντέρ, δεν αποκλείεται να φύγει από την Ισπανία και να συνεχίσει στο εξωτερικό.

    Στην διάταξη 3-4-3 που επέλεξε το «FF», τις τρεις θέσεις στην άμυνα, καλύπτουν ο Ναθάνιελ Κλάιν, ο Εζεκιήλ Γκαράϊ και ο Αντόνιο Βαλέντσια. Ο πρώτος προέρχεται από την Λίβερπουλ και παρά την ρήξη χιαστών που υπέστη, αλλά και την 12μηνη αγωνιστική απραξία, μπορεί να παίξει αρκετά χρόνια ακόμη, δεδομένου ότι είναι 29 ετών. Το 2019 ο Κλάιν πρόλαβε να παίξει 14 φορές, ως δανεικός, στην Μπόρνμουθ. Ο 33χρονος Γκαράϊ, αποχώρησε από την Βαλένθια και μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του, ενώ ο Βαλέντσια, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αγωνίσθηκε στην πατρίδα του με την Κίτο και επέστρεψε από τον Ισημερινό, με πιθανότερο προορισμό το πρωτάθλημα Τουρκίας.

    Ο Μάριο Γκέτσε είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος ελεύθερος μέσος αυτήν την στιγμή στην «γηραιά ήπειρο». Ο 28χρονος Γερμανός, έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ και έχει την πολυτέλεια να επιλέξει ένα καλό πρωτάθλημα, ενώ ο Στίβεν Ντεφούρ και ο Σαμίρ Νασρί, ψάχνουν τον ιδανικό προορισμό με τον Βέλγο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γάλλο. Την τετράδα των μέσων, «κλείνει» ο Χατέμ Μπεν Αρφά, με τον Γάλλο άσο του παρελθόντος, να μένει ελεύθερος μετά το εξάμηνη διάρκειας συμβόλαιο που υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2020, με την Βαγιαδολίδ.

    Κι εάν ο Γκέτσε δεσπόζει από τους ελεύθερους μέσους, ο Εντινσον Καβάνι, είναι το «μεγάλο όνομα» των επιθετικών που δεν έχουν συμβόλαιο. Ο Ουρουγουανός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός ότι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην Ιστορία του συλλόγου, συζητά με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπενφίκα, χωρίς να έχει υπογράψει. Ακόμη, ο Κροάτης διεθνής, Μάριο Μάτζουκιτς αποδεσμεύθηκε από την... περιπέτεια στο Κατάρ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, όπως και ο Ισπανός, Χοσέ Καγεχόν, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νάπολι. Μία τέταρτη επιλογή για τις ομάδες που ψάχνουν ενίσχυση στην «γραμμή κρούσης», θα μπορούσε να είναι ο 31χρονος Βραζιλιάνος, Αλεξάντρε Πάτο, ο οποίος ολοκλήρωσε την θητεία του στην Σάο Πάουλο και θέλει να επιστρέψει στην «γηραιά ήπειρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags