Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτια Καρέρα για Βόλφσμπουργκ: "Το παιχνίδι της ζωής μας - Δεν χρειάζεται πολλή προετοιμασία..."
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-30 19:25:00

Ατάκες-φωτια Καρέρα για Βόλφσμπουργκ: "Το παιχνίδι της ζωής μας - Δεν χρειάζεται πολλή προετοιμασία..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτια Καρέρα για Βόλφσμπουργκ: "Το παιχνίδι της ζωής μας - Δεν χρειάζεται πολλή προετοιμασία..."

ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ: Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως οι παίκτες της Ένωσης θα πρέπει να παίξουν το... παιχνίδι της ζωής τους κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται πολλή ψυχολογική προετοιμασία, καθώς οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν το τι πρέπει να κάνουν και δεν πρέπει να φορτωθούν με περισσότερα πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πού εντοπίζει τα συν και τα πλην της Βόλφσμπουργκ και ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει: «Δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε σε έναν παίκτη, αλλά σε όλη την ομάδα. Είναι δυνατή σε φυσικό επίπεδο αλλά και τεχνικά και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ως σύνολο».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί και ποια είναι η προσέγγιση για τη νίκη αλλά και το κλειδί για την πρόκριση: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι ο αγώνας της ζωής μας. Σαν τελικό. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, να παίξουμε σωστά τακτικά, να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να ξέρουμε και να υποφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι».

Για το πώς έχει προετοιμάσει πνευματικά την ομάδα του για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ: «Δεν χρειάζεται πολύ να προετοιμάσω τους παίκτες. Ο καθένας γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Δεν χρειάζεται να φορτώσουμε περισσότερο τους παίκτες».

Για το αν έχει καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα και αν έχει κάποια γούρια πριν από τέτοια παιχνίδια: «Δεν θεωρώ ότι το γούρι παίζει ρόλο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν καλύτερα από άλλους. Έχω στο μυαλό μου ήδη πως θα παίξουμε, έχουμε και την προπόνηση που θα ακολουθήσει».

Για το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση για τον ίδιο για να πάρει την πρόκριση με την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League: «Και ως προπονητής με τη Σπαρτάκ είχα προκριθεί σε ομίλους. Πέρα από το προσωπικό, είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες και για την ΑΕΚ ως κλαμπ».

Για το τι κρατάει και τι αλλάζει σε σχέση με το ματς με τη Σεντ Γκάλεν: «Σίγουρα θα προσπαθήσω να αλλάξω το πως θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Δεν κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος και πρέπει να το αλλάξουμε. Πάντα αυξάνεται η ποιότητα και η σημασία του αγώνα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags