Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ:
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-01 00:23:00

Οργή ΠΑΟΚτσήδων: "Δουλεύουν για τον Ολυμπιακό - Παρτάκιας Πέλκας - Ήταν στην Μπάρτσα αυτός;"

Sportdog Team
Οργή ΠΑΟΚτσήδων: "Δουλεύουν για τον Ολυμπιακό - Παρτάκιας Πέλκας - Ήταν στην Μπάρτσα αυτός;"

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: "Σκασμένος" και απογοητευμένος είναι ο κόσμος του Δικεφάλου μετά τον αποκλεισμό και την αποτυχία για άλλη μια χρονιά για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Ο εκνευρισμός που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑOΚ είναι μεγάλος και αυτό φαίνεται και από τα σχόλια στο επίσημο Facebook της ΠΑΕ, όπου το κράξιμο πάει... σύννεφο, τόσο για τον Άμπελ Φερέιρα και τη διοίκηση, όσο και για ορισμένους παίκτες της ομάδας.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το "ασπρόμαυρο" Facebook:

-Για ακόμα μια φορά στη ΠΑΕ ΠΑOΚ η οποία χάρη στις κινήσεις που κάνει όλα αυτά τα χρόνια εξασφαλίζει ολόκληρο το Market Pool του γαύρου. Και πάλι μπράβο. Αλήθεια, ο Λουτσέσκου γιατί είχε φύγει από τον ΠΑOΚ, κύριε Γιώργο Σαββίδη;  

-Πότε αποχωρεί ένας προπονητής μετά από δυο χρόνια χωρίς προκρίσεις και τίτλους ; Έλεος με τους φανατικούς και εμείς ΠΑoΚ αγαπάμε αλλά δεν βλέπονται και ας περάσανε την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα! Τα ίδια και με τον Βόλο με παίκτες εκτός και βασικό μπακ Κρέσπο και Πελκα να μην την δίνει πουθενά ! Χαρταετός ψηλά 

-Κατέβασες τρεις τερματοφύλακες για να την σπάσεις στο ζαμπα και στο μάτος έβαλες στο Βόλο δυο παίχτες με 3 προπονήσεις σήμερα έπαιζες σαν κερδίζεις 3-0. Έχεις κάνει μια ομάδα μπουρδελο σε 1 χρόνο σηκω και φύγε και εσυ και οι παρατρεχάμενοι σου. Ντροπιάζετε έναν ολόκληρο λαό.

-Άφησες γυμνή την ομάδα..πούλησες 2 παίκτες πριν τα κρίσιμα παιχνίδια..έχεις έναν παρτακια Πέλκα να κάνει ότι γουστάρει..παίζεις το ματς της ζωής σου στην έδρα σου και κατεβαίνεις χωρίς σέντερ φορ μέχρι το 65 και με τα 2 πιτσιρίκια στην 11 αδα που όπως φάνηκε δεν είναι ακόμα για τέτοια παιχνίδια..εκεί θέλεις εμπειρία..έφαγες Ματος-Βιερινια για να παίζουν τα αμουστακα παιδάκια..και κανεις και τραγικές αλλαγές στο τελος..είστε άξιοι της μοίρας σας...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Αυτός ο Ουαγκε η όπως στο διάολο τον λενε, ποια Μπαρτσελόνα ρε φίλε; οι σέντρες του δεν φτάνουν! Ουτε για τη μικρή ομάδα της Μπαρτσελόνα δεν κάνει. Βγάλαμε εκτός εντελώς τον Μάτος για να παιζει δεξί μπακ ο Κρέσπο η ο Ουαγκε; καλη μας συνέχεια.

 

-Όσοι παίχτες και ναρθουνε ο μαθητευόμενος μάγος δεν θα καταφέρει να μονταρει κατάλληλο σχήμα.Ουτε θα το ξεκινήσει ,ούτε θα κάνει διορθωτικές αλλαγές χωρίς λάθη.Αυτος είναι.Θελετε να τον κρατήσετε,καλορίζικος.Παντα στα ίδια θαμαστε.

 

-Με αυτό το καρναβάλι στον πάγκο της ομάδας δεν θέλω να ξαναδώ από εδώ και στο εξής πλέον ούτε στιγμιότυπο. Έχω βαρεθεί κι έχω κουραστεί από λόγια, ψωλοπεριφανεια και συναισθηματισμους. Ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ για εμένα τέλος! Αντίο!

 

-Σήμερα ο Βιερινια θα τους έπαιρνε μόνος του... Τέτοιους παικτες δεν τους πετας έτσι.

 

-Πουθενας προπονητής δεν έχει ιδέα τι να κάνει, και οποτε νικάμε είναι λόγω μπάτζετ.Μιχαηλίδης δανεισμός και πώληση άμεσα.

 

-Ευχαριστώ ΠΑOΚ για άλλη μια δυστυχία. Για άλλη μια τραγωδία. Ευχαριστώ που δεν θα δω ποτε την ομάδα μου στα αστέρια. Ευχαριστώ Φερέιρα που αφήνεις τον άψυχο μηχαοληδη και βγαζεις τον Βαρέλα έξω. Ευχαριστώ κρεσπο πελκα που χάνεται τα αχαστα. Ευχαριστώ την κατάρα που είναι πανω μας. Μια ζωή θα είμαστε ομαδούλα στην Ευρώπη αλλά παντα θα ισχύει αυτό ΜΟΝΟ ΠΑoΚ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags