Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: "Τρελαμένος" για το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ o Βαρέλα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-01 00:51:00

Δεν το πίστευε ο Βαρέλα - "Τρελαμένος" για το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν το πίστευε ο Βαρέλα - "Τρελαμένος" για το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Ο Φερνάντο Βαρέλα εστίασε στα λάθη που πλήρωσε ο Δικέφαλος, ενώ παραδέχθηκε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έπαιξαν με μυαλό μετά το 1-1, με αποτέλεσμα να δεχθούν αμέσως το μοιραίο γκολ που τους πέταξε ουσιαστικά εκτός Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της CosmoteTV:

Για το αν μέχρι το αυτογκόλ πίστευαν στην πρόκριση: «Ναι αυτός ήταν ο στόχος μας, αυτό κάναμε στις προπονήσεις. Θέλαμε να προσπαθήσουμε με μεθοδικότητα να πετύχουμε ένα γκολ, να μην μας πιάσει τρέλα. Προσπαθήσαμε, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα, ήμασταν άτυχοι που οι αντίπαλοι με την πρώτη ευκαιρία έβαλαν ένα γκολ, αυτό περίμεναν, περίμεναν ένα λάθος. Το λάθος έγινε και έτσι πέτυχαν το γκολ που ήθελαν».

Για το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν: «Δεν περιμέναμε το γκολ ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Πάθαμε ένα σοκ. Όταν σκοράραμε δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να σκεφτούμε, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσε η λογική, παίζαμε με το συναίσθημα και με το ένστικτο και δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Πρέπει από δω και πέρα να συνεχίσουμε με καθαρό μυαλό και να μην το βάλουμε κάτω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags