Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Τον ανακοινώνει σήμερα ο Καρυπίδης
| 2020-10-01 09:47:00

ΣΟΥΠΕΡ δικαίωση: Τον ανακοινώνει σήμερα ο Καρυπίδης - Κάνει το... ΜΠΑΜ και γυρίζει Ολυμπιακό!

GOALάρες by Εvaggelistis
ΣΟΥΠΕΡ δικαίωση: Τον ανακοινώνει σήμερα ο Καρυπίδης - Κάνει το... ΜΠΑΜ και γυρίζει Ολυμπιακό!

Άρης - Ολυμπιακός: Επειδή κάποιες στιγμές επιβάλλεται να ευλογάς τα γέννια σου. Πόσο μάλλον όταν ο Σκύλος μέχρι τώρα δεν γάβγισε για αποκλειστικά δικά του... κόκκαλα που "καπελλώθηκαν" άλλοι, έχουμε και λέμε: ο Απόστολος Μαρτίνης από το απόγευμα της Τετάρτης είναι και με τη... βούλα παίκτης του Άρη! Δικαίωση Sportdog δηλαδή.

Ο 19χρονος πολυταλαντούχος αριστερός μπακ πήγε χθες στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε και θα ανακοινωθεί σήμερα, πιθανότατα μαζί ή ξεχωριστά από τον Ματέο Γκαρσία.



Για την περίπτωση του Μαρτίνη γράφαμε στις κυριακάτικες GOALάρες:

"Μιας κι αναφερθήκαμε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ακούγεται πως υπάρχει ανατροπή με τον Μαρτίνη. Τον 19χρονο διεθνή αριστερό μπακ που μπήκε  στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και δεν έχει ανανεώσει. Ακόμη και να καταλήξει στον Άρη ως ελεύθερος με τον Ολυμπιακό όμως, να διατηρεί το δικαίωμα επαναγοράς του. Εκτός κι αν υπάρξει... ξαφνικά ανανέωση και μετά δανεισμός. Μην ξεχνάμε πως ο ατζέντης του Μαρτίνη, Πολ Κουτσολιάκος, είναι στον Αθήνα αυτές τις ημέρες αφού έφερε τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ"!

Χαπι εντ, λοιπόν, από χθες για τον Απόστολο Μαρτίνη, που υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με τον Άρη του Θοδωρή Καρυπίδη. Μια μεταγραφή που καθυστέρησε και πήγε να... κολλήσει αφού ο Ολυμπιακός ήθελε να είναι 100% κατοχυρωμένος μελλοντικά εφόσον ο Μαρτίνης κάνει το... μπαμ στον Άρη. Σε μια τέτοια περίπτωση οι νταμπλούχοι εξασφάλισαν να έχουν τον πρώτο λόγο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags