Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλέβει ακόμα και τη δόξα του Χάμες Ροντρίγκες! Αδιανόητα καυτός ο Κάλβερτ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-02 02:31:00

Κλέβει ακόμα και τη δόξα του Χάμες Ροντρίγκες! Αδιανόητα καυτός ο Κάλβερτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κλέβει ακόμα και τη δόξα του Χάμες Ροντρίγκες! Αδιανόητα καυτός ο Κάλβερτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει τόσα, που κλέβει ακόμα και τη δόξα του Χάμες Ροντρίγκες! Ο Ντόμινικ Κάλβερτ - Λιούιν βρίσκεται σε διαολεμένη φόρμα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Αγγλία και έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να έχει πετύχει περισσότερα γκολ απ' οποιονδήποτε άλλον σε όλες τις διοργανώσεις στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Μέσα σε έξι παιχνίδια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των «ζαχαρωτών» μετά και το ματς με τη Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ, ο Ντόμινικ Κάλβερτ - Λιούιν έχει σκοράρει 8 φορές και μάλιστα, έχει πετύχει δυο χατ-τρικ!

Χρειάστηκε μόλις 11 τελικές ενέργειες τη φετινή σεζόν για να φτάσει σε αυτά τα 8 τέρματα, τα οποία έχει σημειώσει σε διάστημα 18 ημερών!

Μετά την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ, ήρθε και το δεύτερο χατ-τρικ του για φέτος απέναντι στους Λονδρέζους του Ντέιβιντ Μόγιες, για να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει τρεις φορές σε ένα παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι μετά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, το 2014!

Παράλληλα, έχει τα περισσότερα τέρματα στο Carabao Cup απ' οποιονδήποτε άλλον από τον Αύγουστο του 2015, όταν και έπαιξε για πρώτη φορά στον θεσμό, ενώ, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Έβερτον που πετυχαίνει χατ-τρικ έπειτα από 27 χρόνια!

Τελευταίος ήταν ο Paul Rideout σε αναμέτρηση κόντρα στην Λίνκολν Σίτι, τον Σεπτέμβρη του 1993!

 

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags