Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Στην αποστολή ο Γκαρσία
| 2020-10-03 16:20:00

Μπαίνει και παίζει άμεσα ο παικταράς του Άρη - Ντεμπούτο με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Μπαίνει και παίζει άμεσα ο παικταράς του Άρη - Ντεμπούτο με Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός - Άρης: Στην αποστολή του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία που λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ετοιμάζεται για το ντεμπούτο.

Με τον Ματέο Γκαρσία στην διάθεση του θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Άρης, ο Αργεντινός άσος βρίσκεται μέσα στους εκλεκτούς του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο ντέρμπι όπως και ο Εμάνουελ Σάκιτς που υπεβλήθη σε επέμβαση στο χέρι. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (16:00) στο Ο.Α.Κ.Α. αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Sundgren, Ali Adem, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags