Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικίνδυνες αποστολές σε Γιάννινα και Περιστέρι! Για το απόλυτο Ολυμπιακός και ΑΕΚ
| 2020-10-04 06:35:00

Επικίνδυνες αποστολές σε Γιάννινα και Περιστέρι! Για το απόλυτο Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Sportdog Team
Επικίνδυνες αποστολές σε Γιάννινα και Περιστέρι! Για το απόλυτο Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Λίγες ημέρες μετά την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει (04/10, 20:30) τον τοπικό ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Λίγο αργότερα, επίσης την Κυριακή (4/10), η ΑΕΚ κοντράρεται στο Περιστέρι (21:45) με τον Ατρόμητο, στον απόηχο της δικής της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Η τρίτη ελληνική ομάδα που είχε -και θα έχει- ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ, καλείται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ και να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας (4/10, 18:15) τον ΟΦΗ. Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στο Ολυμπιακό Στάδιο (16:00), με τον -ευρισκόμενο υπό πίεση- Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Άρη. Πρεμιέρα στο εφετινό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Σμύρνης που περιμένει τη Λάρισα στη Ριζούπολη (18:15).

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, πάντως, ανοίγει το Σάββατο (3/10) στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης και... πέφτει τη Δευτέρα (5/10), με τη Λαμία των τριών ηττών να κοντράρεται με τον Βόλο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags