Facebook Pixel Μιχείες: Αλλάζει κόουτς ο Μαρινάκης - Φήμες για Δώνη στο λιμάνι - Γουστάρει πρώην του ΠΑΟΚ ο Αλαφούζος!
| 2020-10-03 22:01:00

Τι παίζει με Δώνη και Σωκράτη στον Ολυμπιακό - Γουστάρει πρώην του ΠΑΟΚ ο Αλαφούζος!

Οι Μιχείες
Τι παίζει με Δώνη και Σωκράτη στον Ολυμπιακό - Γουστάρει πρώην του ΠΑΟΚ ο Αλαφούζος!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

- Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με την ΑΕΚ! Εδώ θα αποκαλύψω, ότι ο παίκτης θα παίξει απέναντι στην πρώην ομάδα του, έστω και ως αλλαγή. Αυτά μεταφέρει το περιβάλλον Κάναντι. Και επειδή έχουμε το ρεπορτάζ, να σας πούμε, ότι από το προπονητήριο της ομάδας του Περιστερίου στάζουν μέλι για Λάζαρο. Πολύ ποιότητα αναφέρουν...

- Υπάρχει η φήμη, ότι ο Μαρινάκης θα βάλει το κερασάκι στο τέλος των μεταγραφών, με Έλληνα διεθνή από το εξωτερικό. Ακούγεται για τον Τάσο Δώνη. Υπάρχει φαν κλαμπ του Δώνη στο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός όμως είναι γεμάτος σε εξτρέμ. Ακούγεται και για Σωκράτη. Πως θα έρθει όμως; Ο Ολυμπιακός έχει ήδη 3 βασικότατους στόπερ. Θα πρέπει να φύγει ο Σεμέδο ή ο Σισέ. Ο Σεμέδο όμως πάει για ανανέωση.

- Ο Άρης είναι κοντά, όπως λέει το ρεπορτάζ, στον Γιοχάν Μπεναλουάν. Ποιος είναι ο Ατζέντης του Γαλλοτυνήσου αμυντικού; Ο Πιερ Ισά. Υπενθυμίζω, ότι ο Ισά έχει πελάτες Καμαρά, Μπα, Βαλμπουενά, Ανδρούτσο στον Ολυμπιακό.

- Μεταξύ Σιαμπάνη και Τζολάκη, ο Μαρτίνς ήταν υπέρ του δεύτερου. Τον πιστεύει περισσότερο. Γι'αυτό δεν έμεινε και ο Σιαμπάνης στον Ολυμπιακό παρότι ήταν μεταγραφή. Υπενθυμίζω, ότι ο Σιαμπάνης πηγαίνει ως ελεύθερος στον Άρη.

- Ο Μαουρίσιο είχε προταθεί στην ΑΕΚ. Αλλά ο Σάκχοφ ήταν πιο φθηνός. Προφανώς εκτός από τα οικονομικά δεδομένα φοβήθηκα, γιατί δεν ήταν ο Βραζιλιάνος δεν ήταν ο ίδιος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όταν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ. Το κασέ του τσούζει. Οι απαιτήσεις του δεν πέφτουν κάτω από τα 800.000 Ευρώ. Δεν ξέρω αν μέχρι τη Δευτέρα θα ρίξει το κασέ του στα 550.000 και κάνει ένα δωράκι ο Αλαφούζος στον Πογιάτος. Με τα λεφτά που ζητάει τώρα όμως δεν πάει Παναθηναϊκό. Θα ήταν ιδανική λύση. Ο Αλαφούζος γουστάρει πολύ πάντως την περίπτωση.

- H Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Μπρίστολ Σίτι. Συνήθως ο Μαρινάκης όταν χάνει η ομάδα του αλλάζει προπονητή.

- Ακούγεται στα Νότια Προάστια, ότι ο Κωστάντος ετοιμάζεται για μεταγραφή σε άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα. Ως τι θα πάει όμως δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω τι εκτιμήθηκε από το έργο του στον Παναθηναϊκό. Λέτε να τον δούμε σε καμία Λαμία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags