Facebook Pixel Μικτή ΚΑΠΗ, ομάδα Β’Εθνικής ο Παναθηναϊκός! Φέργκιουσον ο Δώνης – Εισιτήριο για Ισπανία ο Πογιάτος
| 2020-10-04 18:30:00

"Μικτή ΚΑΠΗ, ομάδα Β’Εθνικής ο Παναθηναϊκός! Φέργκιουσον ο Δώνης – Εισιτήριο για Ισπανία ο Πογιάτος"

Sportdog Team
"Μικτή ΚΑΠΗ, ομάδα Β’Εθνικής ο Παναθηναϊκός! Φέργκιουσον ο Δώνης – Εισιτήριο για Ισπανία ο Πογιάτος"

Ξέσπασμα των οπαδών του Παναθηναϊκού για την ήττα από τον Άρη. Οι φίλοι του Τριφυλλιού κατέκλυσαν με εκατοντάδες μηνύματα τη σελίδα της πράσινης ΠΑΕ στο Facebook, όπου έσειραν τα εξ αμάξης σε διοίκηση και Πογιάτος-Ρόκα.

Διαβάστε όσα σχόλια σταχυολογήσαμε:

0 συνεργασίες, κανένα πλάνο, καμιά διάθεση για μπαλα, Μακεντα εκτός 11αδας... Πογιατος κοιμάται...

Μην κατηγορείτε κανέναν παίχτη. Είναι ξεκάθαρα θέμα προπονητή. 2 μήνες, η ομάδα έχει άθλια φυσική κατάσταση, μηδενική κίνηση χωρίς τη μπάλα, τεράστιες αποστάσεις οι παίχτες και κανέναν μα κανέναν αυτοματισμό. Και σε όλα αυτά το πρόβλημα του ήταν η αλλαγή θέσεων των 2 κεντρικών αμυντικών!!! Χάχαχαχαχα. Μιλάμε για τεράστιο μυρωδιά! Σε κάδους απορριμάτων στη Μαδρίτη βρίσκεις καλυτερους

Αν δεν αποκτήσει ισχυρή διοίκηση και γήπεδο ο Παναθηναϊκός αυτή θα είναι η κατάσταση.

Αυτό που είδα ήταν εικόνα ομάδας β εθνικής. Ξεφτίλα!

Τώρα αποδεικνύεται περίτρανα ποσό δύσκολο ήταν αυτό που κατάφερε ο Δώνης για 2 χρόνια , να παίζει ωραία μπάλα με τρομερά ποσοστά κατοχής με πολύ χαμηλό budget ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟ , προτιμώ να βλέπω αυτόν στην ομάδα παρά τα άμπαλα Ισπανόφωνα που μας έφερε ο απατεώνας.

Παίζει να μην γνωρίζονται καν μεταξύ τους οι παίκτες... Ότι χειρότερο αυτός ο μυρωδιάς που έχουμε στον πάγκο...φυγε και πάρε μαζί σου σαντσες και χουανκαρ

Πως περιμένουμε να παίξει μπάλα η ομάδα, ? άλλαξε προπονητή χωρίς λόγο , ήρθε κάποιος με 0 εμπειρία και παίκτες που μέχρι να βρεθούν θα έχει πάει Πάσχα , Ευρώπη έτσι, ούτε για αστείο, μακάρι να αλλάξει η κατάσταση

Δεν θυμάμαι χειρότερο Παναθηναϊκό σαν σύνολο. Απροπόνητοι παίχτες, χωρίς ιδιαίτερο ζήλο , βασικά δεν υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Ο πογιατος δεν κάνει και είναι ξεκάθαρο, θεωρώ πως οι παλιοί παίκτες δεν τον θέλουν. Με δωνη είτε ήταν κακο αποτέλεσμα είτε καλό όλοι ήταν μια ομάδα. Με -6 και τα πήγαμε καλύτερα και ας φάγαμε 4αρα από Άρη . Αλλά ήλπιζες πως το επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτερο . Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο

Εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Πιο αγυμναστη ομάδα και από μικτή ΚΑΠΗ. Σε κάθε διεκδίκηση δεύτεροι πηγαίνουν.

Μπροστά στον Πογιάτος ο Δώνης φαντάζει Ferguson!!!!

Και εκεί που λες δεν μπορεί χειρότερα,

απλά περιμένεις μέχρι το επόμενο παιχνίδι.

Μεγάλο δώρο του Σκάι να απολαύσουμε δωρεάν αυτό το παιχνίδι.

Σαντσες παίζει να είναι χειρότερος και απο βεμερ,μπουζουκης χαμένος χωρίς νόημα στο γήπεδο,χουανκαρ 10 λεπτά κάνει για τα πλάγια ,Αλεξανδρόπουλος πολυ φοβισμένος..Τσεκ ιν για Ισπανία ίσα που προλαβαίνει ο ανεκδιήγητος.

Δε φταίει ο προπονητής αλλά η διοίκηση.. Κι όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση δε γίνεται τίποτα.. Κρίμα στους παίκτες και κυρίως στους νεαρούς που κάνουν ότι μπορούν..

Μας το δείχνει και στα μούτρα μας γι' αυτό το βγαλε και στο ΣΚΑΙ. Απαξιώνω την ομάδα γιατί έτσι γουστάρω. Άμα λάχει τη ρίχνω και κατηγορία. Γιατί μπορώ. Μας το φωνάζει στα μούτρα μας. Το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι καθαρά διοικητικό.

Πογιατος έχεις φύγει χθες. Δεν έχει πλάνο, εμμονή με ένα σύστημα που ούτε αυτο ξέρει να παίζει. Τα μπακ στο κόρνερ, τα χαφ τα έκανε εξτρέμ και οι στπμοπερ γίναμε δεκαριά. Βλέπε βελεθ ( στοπερ- οργανωτης- φορ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags